jueves, 21 de marzo de 2019

El Dia, Edició dijous 22 d’agost de 1.935, pàg. 2


EL RETORN D'ARMES ALS CAÇADORS.

L'Alcaldia de Terrassa ha cursat una instància al general dela Quarta Divisió Orgànica de Catalunya, sobre el retorn d'armes als caçadors, a l'objecte que l'informi degudament i la trameti al Ministeri de la Guerra, el qual és qui ha de dictaminar sobre aquesta qüestió.

HA ESTAT SOLVENTAT EL CONFLICTE DE LA CASA ROSSELL

Degut a les continuades gestions practicades prop de les autoritats competents per part de l'alcalde senyor Homs i del senyor Rossell, propietari de la fàbrica que es trobava des de dilluns en atur forçós per dificultats en l'adquisició de la seda a conseqüència de la llei de Contingents, ahir va quedar solventada aquesta qüestió que afectava uns 200 obrers.

Avui al matí ja s'ha reprès el treball a la fàbrica de referència. Únicament han mancat els obrers que de bell principi de l'atur s'havien traslladat a Calella, lloc on resideixen, però que presten llur servei a la dita indústria. Aquests, ja han estat avisats i, segurament, demà, reprendran el treball.

Havent-se donat entrada a la seda importada a Espanya, s'ha esvaït de moment el pesombre que planava sobre la indústria del gènere de punt de la nostra ciutat.

CAIGUDA.

Ahir va tenir la desgràcia de relliscar i caure dintre un vall que s'ha obert al carrer 43, Francesc Martínez, de 17 anys. Va produir-se vàries ferides a la cara que li curà el facultatiu de torn del Centre Mèdic.

Desprès de practicada la primera cura, l'accidental va passar al seu domicili, Salut, 15.

CICLISTA LESIONAT.

A conseqüència d'haver caigut de la bicicleta que muntava, a la Carretera de Matadepera, el jove de 19 anys, Eduard Segura, habitant al carrer de Catalunya, 156, hagué d'ésser curat de vàries ferides contuses en diverses parts del cos.

A tres quarts de vuit del vespre després de practicada la cura d'urgència, el Segura fou conduït a casa seva.

No hay comentarios: