viernes, 22 de marzo de 2019

El Dia, Edició divendres 23 d’agost de 1.935, pàg. 2


TOPEN UN COTXE I UN CICLISTA.

Pels volts de les cinc d'ahir a la tarda, muntat en una bicicleta de la seva pertinença venia en direcció a la nostra ciutat. Francesc de P. Busqué i Soler, de 49 anys, natural i domiciliat a la veïna ciutat de Sabadell, al carrer de Calderón, 119. Quan es trobava prop de Terrassa, a la Carretera de Sabadell, va topar contra l’auto de luxe número 59.982, matrícula B. Màquina i ciclista foren llençats a terra a conseqüència del xoc.

El mateix cotxe va conduir l'accidentat al Dispensari Mèdic; on el doctor Allué va practicar-li la primera cura. Sofria ferides contuses a la regió frontal i malar dreta. Després l'auto que va lesionar-lo el traslladà al seu domicili de Sabadell.

El dit auto era conduït per Policarp Genero i Rodríguez i propietat de la casa Societat Espanyola de Balances i Bàscules, S.A.

S'ha posat el fet en coneixement del Jutjat.

D'UNES DETENCIONS.

Els germans Alexandre i Baldomer Soldevila i Soler, que es troben detinguts a la presó local per haver proferit amenaces contra l'administrador de la finca que conrea, se'ns diu que seran posats en llibertat provisional probablement per dipositar al Jutjat d'Instrucció de la noslra ciutat, la fiança dc 500 pessetes que es sol·licita per a cada un d'ells.

PRECAUCIONS SANITARIES.

Amb motiu d'haver-se donat alguns casos d'infeccions gàstrico-intestinals, diàriament el departament de Sanitat de la Casa Consistorial procedeix a l'anàlisi de les aigües de la Mina Pública.

També tenim noticia que ha analitzat algunes mostres d'aigua de diversos pous, a petició dels interessats.

No hay comentarios: