sábado, 23 de marzo de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 23 d’agost de 1.935, pàg. 14


Fou clausurada la interessant exposició col·lectiva que «Amics de les Arts» ha presentat a la ciutat d’Olot i la qual ha constituït una magnífica exhibició d’art terrassenc, unànimement elogiada per la crítica i entesos en matèria artística.

Hom té la impressió que han estat adquirides algunes obres.

En ocasió d’aquesta visita col·lectiva d’art local, la Secció de Cinema d’ «Amics de les Arts» donà, al Teatre Principal d’aquella ciutat, una interessant sessió, a base de films dels germans Joan i Ignasi Salvans.

Aquesta sessió va plaure extraordinàriament als olotins, els quals prodigaren als autors dels films programats entusiastes aplaudiments.

En el mateix teatre, la gentil concertista al piano Maria Niebauer donà un concert organitzat per l’Associació de Música d’Olot i Sala Vayreda.

Aquest concert, que els organitzadors volgueren que s’escaigués durant l’exposició col·lectiva dels artistes terrassencs, constituí un càlid triomf artístic per l’admirable concertista. Fou obsequiada amb bonics rams de flors.

En el transcurs del vinent mes de setembre se celebrarà la boda de jove químic barceloní Manuel Martí i Palacios, amb la gentil cantatriu compatrícia nostra, senyoreta Magda Arrufat i Penedès.

Per a commemorar el vint-i-cinquè aniversari del seu enllaç matrimonial, els esposos Joan Brujas, solemnitzaren el feliç esdeveniment amb una missa a la Capella parroquial de Les Fonts, en la qual oficià una sentida prèdica l’Ecònom d’aquesta, Rvnd. Climent Perramor, prev.

L’enhorabona al distingit matrimoni amic nostre i que sigui per molts anys.

Amb motiu del termini de les quatre tandes d’Exercicis Espirituals que, organitzades per les Lligues de Perseverança de Terrassa i de Sabadell, van celebrar-se a les Cases del Sagrat Cor de Vallvidrera de Sant Josep, de Manresa, tingué lloc a Terrassa una solemnial festa.

No hay comentarios: