viernes, 15 de marzo de 2019

El Dia, Edició dijous 8 d’agost de 1.935, pàg. 2


DE L'INCENDI DE VILADECAVALLS.

El Jutjat de Primera Instància de Terrassa, ha començat a instruir el sumari per l'incendi ocorregut abans d'ahir a la nit a Viladecavalls, fet que ressenyàvem en l'edició d'ahir.

Sabem que avui al migdia ha estat practicada una nova cura a Ramon Barberà, de 38 anys, allitat a l'Hospital de la nostra ciutat, qui com es recordarà va resultar greument ferit en llençar-se al carrer per una finestra des d'una alçària de dos pisos. El seu estat, dintre la gravetat de les lesions que sofreix, és relativament satisfactori.

ALLIBERAMENT.
Ahir a la tarda, després d'haver prestat declaració davant el Jutjat d'Instrucció, va ésser posat en llibertat el comissionista Josep Puig i Eras, habitant a la localitat, el qual, al matí, havia estat detingut per la policia governativa a conseqüència d'una denuncia que contra ell havia formulat.

En l'edició d'ahir vàrem informar d'aquesta detenció momentània.

Sembla que la denúncia fou feta el passat dilluns, després de la baralla i violenta discussió que el diumenge a la tarda al carrer de Sant Pere el Josep Puig i Eras va sostenir amb altres quatre comissionistes de la mateixa companyia que ell representa i que s'havien personat a Terrassa, procedents de Barcelona, per a discutir alguns assumptes que els afectaven.

EL ROMIATGE TERRASSENC A MONTSERRAT.

Com sempre, l'anunci del tradicional Romiatge terrassenc a Montserrat, assenyalat pel 15 de setembre propvinent, ha desvetllat l'entusiasme en els nombrosíssims devots de la Regina de Catalunya que esperen ja dalerosos el magne aplec ciutadà a la simbòlica muntanya.

El Comitè Executiu, com diguérem, ha iniciat ja les gestions d'organització tals com la sol·licitud de trens especials, fixació d’horaris, i ens diuen que malgrat els dies que falten per a aquella data, han estat molts els terrassencs que s'han interessat ja per conèixer detalls del Romiatge, en el qual com hem dit els organitzadors es proposen introduir-hi nous al·licients.

JOVE LESIONAT.

En descendir per una escala interior de l'edifici on hi ha intal·lada l'Acadèmia Cots, del Raval de Fermí Galan. ahir a la tarda va tenir la desgràcia de relliscar i caure el jove de 16 anys, Pere Argelich, domiciliat al carrer de Topete, 107.

Va ésser traslladat al Dispensari Mèdic, on el doctor Sala va curar-li una distensió a la tíbia dreta, en, la regió terciària.

Després de practicada la primera cura, el ferit passà a casa seva.

No hay comentarios: