lunes, 18 de marzo de 2019

El Dia, Edició dimars 20 d’agost de 1.935, pàg. 2


ALLIBERAMENT.

Per ordre de l’Auditor de la Divisió ha estat posat en llibertat Bonaventura Font i Domènech, que feia dies es trobava detingut a la presó de la nostra ciutat, en caràcter de governatiu.
L’alliberament va tenir efecte ahir a la tarda.

DETINGUT TRASLLADAT A COMPLIR CONDEMNA.

El general de la Quarta Divisió Orgànica de Catalunya, senyor Sànchez Ocaña, en testimoni de la resolució recaiguda a l'expedient seguit contra Julià Robarte i Sàncbez, com a incorrent en la llei de vagabunds i malejants, va ordenar en data 8 d'agost que l'esmentat individu que es trobava detingut a la presó de la nostra ciutat, partís a complir condemna a la Casa de Treball d'Alcalà de Henares, mesura prèviament acordada.

El condemnat va partir vers el lloc de referència la passada setmana de vacances.

DETINGUT PER PROFERIR AMENACES.

Ahir fou detingut un rabassaire Alexandre Soldevila i Soler, de la casa de camp de Can Perdut, el qual va proferir amenaces contra l'administrador de la finca, Pau Mercader i Ballbé, qui en nom del propietari s'havia presentat a recollir la part de la collita que li pertoca.

El Soldevila va ésser posat a disposició del Jutjat de Primera Instància que va ordenar el seu ingrés a la presó a la tarda d'ahir. Viu al carrer de Colom, 80 i té 27 anys.

CAIGUDA.

Anit en relliscar i caure per una escala interior del domicili, Jordi Hilari, de 39 anys casat domiciliat al Bar Canaletas de la Rambla d'Egara va produir-se una ferida contusa a la regió frontal i una forta contusió al costal esquerre, lesions que li curaren al Dispensari Mèdic.

UN QUE INGRESSA A LA PRESO.

Ha ingressat en carácter de detingut a la presó d'aquest partit judicial, Rafael Clarasó i Bonet, natural de la República d'Andorra i domiciliat a Barcelona al carrer de Garreta, 55.

Sembla que se li ha obert un expedient per a aplicar-li la llei de vagabunds i malejants.

No hay comentarios: