sábado, 30 de marzo de 2019

L’Acció, edició divendres 30 d’agost de 1935, pàg. 2


DEMÀ SARDANES A LA PLAÇA DE CLAVE

El Foment de la Sardana d'aquesta ciutat ha organitzat per demà dissabte, a les deu de la nit una audició de sardanes, la qual s'efectuarà a la Plaça d’Anselm Clavé,

La cobla «Antiga Terrassa» serà la que executarà el programa.

ALLIBERAMEMT.

Avui ha estat posat en llibertat per ordre del Jutjat d’Instrucció local, el conciutadà Joaquim Santamaria i Solans, el qual estava detingut a la presó local arran d'un intent de robatori comés a la fàbrica de ta veïna vila de Rubí coneguda per «Rubí Industrial».

BICICLETA ROBADA

Aquest matí, Josep Barrios i Calderó, de 35 anys, actual sepulturer del Cementiri Nou, ha denunciat a la Comandància el següent fet:

Ahir a les quatre de la tarda, el seu fill d'onze anys, per tal de complir un encàrrec que ell li féu es dirigí a la nostra ciutat en bicicleta. En ésser ací, anà a complir l'encàrrec en una casa del carrer Topete. Deixà la bicicleta al costat de la voravia I quan sortí trobà que la bicicleta havia desaparegut.

AUXILIAT PER CAIGUDA.

Mentre jugava amb uns seus companys el nen de 5 anys, Josep López, domiciliat al carrer Darrera Central, 21, ensopegà amb unes pedres i caigué de cara a terra.

Fou portat al Dispensari, puix que li sortia sang en abundància de la cella esquerra.

MANLLEVA BICICLETES I NO LES TORNA

El conegut ciclista Miquel Lleonart dies passats demanà les bicicletes a uns seus amics anomenats Francesc Rodríguez i Andreu Gisbert, puix que segons ells havia d'anar a un lloc i que tot seguit els les retornaria.

Com sigui que d'això ja fa uns dies i ni el Lleonart ni les bicicletes no han tornat a la nostra ciutat, els perjudicats han denunciat aquesta mena d'estafa a la policia local.

EL FOC D’AQUEST MIGDIA.

A dos quarts d'una del migdia d'avui s'ha declarat un petit incendi en un compartiment dels assortiments de la raó social terrassenca «F. Roig Llauger» instal·lada al carrer Igualtat.

Hi han acudit els bombers amb les dues bombes i el corresponent material d’extinció. Un cop en el lloc del fet, la seva intervenció no ha estat necessària, puix que els encarregats de la casa, juntament amb el senyor Roig i el seu fill havien lograt extingir les flames que ja havien pres en algunes bales de llana i també en alguns pilots de borres.

No hay comentarios: