lunes, 25 de marzo de 2019

El Dia, Edició dilluns 26 d’agost de 1.935, pàg. 2


JUDICI ORAL CONTRA SALVADOR CAZORLA.

Per segona vegada s'anuncia la celebració del judici oral contra el processat Salvador Cazorla, d'aquesta ciutat, autor de l'assessinat comès contra un tendre infant del carrer Ample, fet ocorregut farà uns tres anys.

La primera vegada, el judici oral fou suspès, per creure's que el Cazorla tenia les facultats mentals pertorbades.

EI dia 18 d'octubre ha estat la data senyalada per la celebració del judici, que tindrà lloc a la Secció Quarta de l'Audiència de Barcelona, a les deu del matí.

MARC BARBA I REGUANT I JOAN FERRAN I RABASSA PODRAN ÉSSER ALLIBERATS SOTA FIANÇA.

EI Jutjat d'Instrucció de la nostra ciutat ha notificat a Joan Ferran i Rabassa i Marc Barba i Marc Barba i Reguant, processats per l'estafa comesa a la Sucursal del Banc Hispano Americà la qual ascendeix a més de mig milió de pessetes, que per haver estat reformat l'auto de presó que pesa damunt seu, la Secció Quarta de l'Audiència de Barcelona ha acordat llur llibertat provisional, sota la fiança de 4.000 pessetes, respectivament.

Aquesta quantitat pot ésser dipositada al Jutjat per qualsevol persona.

L'exhort comunicatiu d'aquesta mesura fou rebut pel Jutjat local cap el tard del darrer dissabte.

Com és sabut ambdós processats es troben detinguts a la presó de la nostra ciutat.

UN GEST QUE AGRAÏM.

L'Empresa dels "Autobusos Terrassa S. A.", ha tingut la gentilesa de cedir dos passis de lliure circulació en els seus cotxes, a cada una de les Redaccions dels tres diaris locals.

Per la nostra banda, agraïm com cal la deferència.

CAIGUDA

El darrer dissabte, el doctor de torn al Dispensari Mèdic va prestar assistència facultativa a Librada Garcia, de 21 anys, casada, habitant al carrer de Sant Quirze, 18, qui sofria una excoriació a la barba i contusions a la regió Iumbar, lesions que va produir-se en caure a la fàbrica Successor de Modest Amar, lloc on presta els seus serveis.

Una volta assistida, va passar al seu domicili.

No hay comentarios: