viernes, 15 de marzo de 2019

L’Acció, edició dijous 8 d’agost de 1935, pàg. 2


RECEPCIÓ PROVISIONAL DE LES OBRES DE L'EDIFICI PRO INFANCIA.

Ahir, a les sis de la tarda, en una dependència de l'Ajuntament, tingué lloc la recepció provisional de les obres de l'edifici del carrer de la Unió, denominat Pro infància.

A l'acte, a més del Patronat de protecció a la Infància, també hi assistí l'arquitecte municipal i el contractista de les obres.

ALLIBERAT DESPRÉS DE DECLARAR

Ahir, després d'haver pres l’oportuna declaració al detingut Josep Puig i Eras, el qual dies passats sostingué una disputa amb uns comissionistes en ple carrer de Sant Pere, el Jutjat d'Instrucció ordenà la llibertat del detingut,

Sembla que el seu afer haurà quedat mort amb aquestes darreres gestions.

AVIS DE L'ALCALDIA.

L’Alcaldia fa avinent a totes les persones incloses en el Padró de l’impost de cèdules personals d'enguany, que el dia dinou, fineix el termini per a produir les reclamacions respecte la classificació amb que figurin en dit document cobratori.

NENA FERIDA PER CAIGUDA.

Ahir a la tarda al Dispensari Mèdic, curaren a la nena de deu anys, Teresa Costa, domiciliada al carrer de la Rutlla, 35, la qual mentre jugava al seu domicili caigué amb tan mala fortuna que es produí lesions d'alguna consideració al llavi inferior.

AUXILIAT AL DISPENSARI.

En baixar unes escales de l’Acadèmia Cots, l'escolar Pere Argelich, de 16 anys, domiciliat al carrer Topete, 107, ho féu amb tan mala fortuna que es produí una distensió tibio-terciari.
L'esmentat minyó fou assistit més tard al Dispensari Mèdic.

SUMARI PER L'INCENDI DE VILADECABALLS I ESTAT DEL MALALT

El Jutjat d’Instrucció de la localitat ha iniciat els treballs per a la construcció del sumari de l'incendi ocorregut abans d'ahir a Viladecaballs.

El lesionat continua en greu estat. Avui al migdia, el metge senyor Ullés l’ha guarit. Presenta un gran inflament a ambdós turmells produït per les estelles dels ossos trencats.

Sembla, però, que es salvarà el dissortat.


No hay comentarios: