martes, 26 de marzo de 2019

L’Acció, edició dimarts 27 d’agost de 1935, pàg. 2


NOU PRESIDENT DE LA CAMBRA DE COMERÇ.

En la reunió del Ple de la Cambra Oficial de Comerç i Industria d'aquesta ciutat, va ésser elegit President de dita Corporació el senyor Baldomer Cañellas Sans.

L’ESTAT SANITARI DE TERRASSA.

Ens comunica el departament de Sanitat local que actualment l’estat sanitari de Terrassa és excel·lent. Es cert que darrerament s'havien donat alguns cassos d’infecció gàstrica (tifus), però aquests eren deguts als excessos fets pels ciutadans durant la passada setmana de vacances.

S'ha demostrat que les malalties d'enguany foren degudes a cansaments, excés de begudes gelades, intoxicació per haver ingerit gelats, i especialment produïdes en els banys. En aquests llocs les persones d'avui en dia es creuen estar fetes per a sorprendre el sol, i és tan forta impressió que rebin els seus cossos quan entren a l'aigua que forçosament han de sortir perjudicats.

REGRES DE LA COLONIA DE NENES DE VILANOVA.

Demà, dimecres dia 28 a les 7 de la tarda, arribarà procedent de Vilanova, la Colònia de nenes que ha sojornat uns 25 dies en aquell indret.

Aquest acte tindrà lloc enfront les Cases Consistorials.

COMERCIANT SORTIT DE VIATGE.

Vers Paris, Brussel·les i Eindhoven (Holanda), partí ahir en viatge d'estudis l’acreditat comerciant i bon amic nostre En Miquel Ferrer.

El viatge d'aquest senyor té per objecte visitar les fàbriques d'aparells de ràdio que en dites capitals estrangeres hi posseeix la casa «Philips» de la qual es agent en aquesta ciutat.

Li desitgem Un bon viatge ben profitós.

DESAPAREGUT DEL DOMICILI

Des del 28 del passat juliol falta a la seva llar el jove Salvador Ramio, que té pertorbades les facultats mentals.

Es recomana que si alguna persona, sap quelcom del parador del desaparegut, ho comuniqui a la Comandància Municipal o en el domicili dels familiars, carrer Marconi 66.

No hay comentarios: