lunes, 25 de marzo de 2019

El Dia, Edició dimars 27 d’agost de 1.935, pàg. 2


ACCIDENT DE CIRCULACIO AL CARRER DE SANT PERE.

Al carrer de Sant Pere, davant mateix de la casa Galí, a tres quarts de nou del matí d'avui ha succeït un accident de circulació sense que sortosament, ocorregués cap desgràcia personal.

Heus aqui el fet; Enfron: de la casa número 24 del carrer de Sant Pere hi havia deturat el carro amb què reparteix gel "La Nevera S. A.” d'aquesta ciutat. L'auto número 41.455 matricula B. parat a darrera ha sol·licitat. amb la botzina, pas al carro, que tenia la porta del darrera oberta. El carreter ha tancat seguidament la dita parla perquè el cotxe passés.

Al precís moment que l'auto ha passat el cavall del vehicle s'ha posat en marxa muntant amb la roda al palafang de l'auto, cosa que ha motivat el bolc del carro, la veu del qual ha romput el vidre de l’aparador de la Sabateria Egara.

L'auto, ha resultat també amb seriosos desperfectes en un dels parafangs davanters.

ALLIBERAMENTS.

Aquest migdia, una volta dipositada al Jutjat la fiança de 4.000 pessetes, han estat alliberats Joan Ferran i Rabassa i Marc Barba i Reguant, ambdós pressumptes complicats en l'estafa comesa a la Sucursal que el Banc Hispano Americà posseeix a la nostra ciutat.

UN EMBRIAC APROFITAT.

Un dels treballadors que recullen sorra a la Riera de Les Arenes, aquest matí ha comprovat que un subjecte rodamón que es trobava acampat allà se li havia menjat l'esmorzar i begut una ampolla de vi.

En voler demanar-li explicacions s'ha trobat amb la desagradable sorpresa de trobar el lladregot víctima d'un fort estat d'embriaguesa.

L'interessat ha donat compte del fet als mossos d'esquadra.


No hay comentarios: