jueves, 28 de marzo de 2019

L’Acció, edició dijous 29 d’agost de 1935, pàg. 2


ACCIDENT DEL TREBALL

Josep Dièguez de 24 anys, domiciliat al carrer Ramon í Cajal, 71, per sofrir lesions en diverses parts del cos, ahir a les sis de la tarda fou guarit al Dispensari  pel metge de torn.
Segons referències del mateix accidentat les ferides que presentava se Ies produí en sofrir una caiguda mentre treballava.

JOVE ATROPELLAT

Per sofrir algunes contusions en diverses parts del cos, ahir a les tres de la tarda assistiren al Dispensari el jove de 22 anys, Prudenci Parés, domiciliat a la carretera de Rubí, núm. 85.
Sembla que l'esmentat minyó fou atropellat a la Carretera de Montcada per un camió de la raó social, «Astals, Antonell i Taló», del carrer Ramon Pont.

L'ALCALDE-GESTOR A BARCELONA

Per tal d'atendre diversos assumptes d'interès municipal aquest migdia ha marxat a Barcelona. l'alcalde-gestor senyor Homs.

PROPER JUDICI ORAL

El dia 30 del pròxim mes de setembre, a la sala quarta de l’Audiència es celebrarà un judici oral contra Josep Polo i Royo, el qual està acusat d'homicidi per imprudència, degut a un fet ocorregut a Is Plaça de Clavé farà uns sis anys, amb motiu d'un accident de circulació.

BALL DE CARRER PER AVUI

Aquest vespre, en el tros comprés entre els carrers Jaume Jover, Sant Pere i Raval de Fermí Galan, conegut per la «Font Trobada» es celebrarà un esplèndid ball de carrer.

La part musical anirà a càrrec de l'orquestrina terrassenca Lucky Band.

AMPLIACIÓ DE LA NOTICIA D'UN INCIDENT

Ampliant la Informació d'abans d'ahir respecte l'incident esdevingut entre el venedor ambulant Pere Serra conegut pel motiu «El sord» en virtut de tenir aital defecte físic i uns carabiners de la demarcació, podem dir que la detenció d'en Serra fou motivada perquè en anar-lo a registrar els carabiners, aquell requerí la presència d'uns testimonis, per tal que li interpretessin allò que els carabiners poguessin dir-li, puix no li era possible d’entendre’ls, degut al susdit defecte d'oïda.

El desig d'en Serra no sembla prou bé als carabiners i se l'emportaren a la Comandància on després de llarga discussió En Serra quedà en llibertat.

No hay comentarios: