sábado, 30 de marzo de 2019

El Dia, Edició divendres 30 d’agost de 1.935, pàg. 2


EL PETIT INCENDI D'AQUESTA TARDA.

A dos quarts d'una d'aquesta tarda, els bombers han estat avisats que s'havia declarat un incendi en una dependència de la fàbrica de teixits del senyor Francesc Roig, emplaçada al carrer de la Igualtat (Vapor Sala).

Ignorant-se els motius que han pogut produir-lo, el foc s'ha iniciat en una habitació que serveix de magatzem a les saques de llana i borra, quatre de les quals han quedat malmeses.

En arribar al lloc del foc, els bombers no han hagut d'actuar, puix que les flames havien estat apagades pels treballadors de la casa.

CAIGUDES.

Mentre jugava al seu domicili, Carretera de Rellinars, 317 la nena de 4 anys, Isabel Peña, va tenir la desgràcia de caure produïnt-se una ferida contusa al llavi superior.

També a les nou de la nit d'ahir, sofrí una caiguda el nen Josep López de 4 anys, habitant al carrer Darrera de la central, 21, quan jugava amb altres infants davant de casa seva. Una ferida contusa a la cella dreta, fou la conseqüència de la caiguda.

Ambdós infants foren assistits al Dispensari Mèdic.

ALLIBERAMENT.

El Jutjat d'Instrucció local ha decretat la llibertat del jove Joaquon Santamaria i Setanes, domiciliat al carrer de Viveret, el qual des de fa dies es trobava detingut a la presó d'aquest partit judicial per haver intentat cometre un robatori a la fàbrica “Rubí Industrial", fet conegut dels nostres lectors.

L'alliberament s'ha portat a terme aquesta tarda.

No hay comentarios: