viernes, 15 de marzo de 2019

El Dia, Edició divendres 9 d’agost de 1.935, pàg. 2


NEN ASSISTIT AL DISPENSARI

Ahir vespre, va rebre assistència facultativa al Centre Mèdic, el nen Joan Barceló, de 7 anys, que sofria una ferida contusa a la regió superciliar esquerra.

Després de curat, va passar al seu domicili, carrer de Ramon Borrell, 5.

ACCIDENT CASUAL

Anit, quan es dirigia a la casa número 48 del carrer de Gal·lilei, lloc on habita, Carme Camprubí, de 12 anys, en passar per davant d'una lleteria que hi ha instal·lada al dit carrer, li va caure al damunt una bala de palla de les que entraven al dit establiment. En caure a terra, vençuda pel pes de la bala, la noia \a produir-se una ferida a la regió occipital, que li fou curada al Dispensari pel facultatiu de torn.

DENUNCIA PER ATROPELL.

Ahir va presentar-se a la Comandància Municipal, Miquel Vives, de 35 anys, amb domicili al carrer de la Palla, 5, el qual va denunciar que un carro de la seva propietat que es trobava deturat al carrer d'Arquímedes, cantonada a la Carretera de Martorell, va ésser envestit pel camió número 46.136, propietat de Josep Margarit, resident a Castellbisbal.

No va haver-hi cap desgràcia personal, però el carro va sofrir alguns desperfectes.

LES ESCOLES.

Totes les escoles de la ciutat, nacionals i particulars, amb motiu de la setmana de vacances romandran completament tancades. També pel maleix motiu, deixaran de funcionar les semi-colònies que el Patronat de Colònies Escolars té organitzat.

LA MUNICIPALITZACIÓ DE LES POMPES FUNEBRES.

A les sis de la tarda del propvinent dilluns, al despaix de l'Alcaldia es reunirà la comissió dictaminadora de la municipalització dels serveis de pompes fúnebres de la noslra ciutat, a l'objecte de tractar de diversos assumptes relacionats amb l'esmentat projecte.

No hay comentarios: