lunes, 25 de marzo de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 25 d’agost de 1.935, pàg. 18


Amb motiu d’haver-se donat alguns casos d’infecciosos gàstrico-intestinals diàriament el departament de Sanitat de la Casa Consistorial vigila les aigües de la Mina Pública.

També tenim notícia que ha analitzat algunes mostres d’aigua de diversos pous, a petició dels interessats.

Els germans Alexandre i Baldomer Soldevilla i Soler que es troben detinguts a la presó local per haver proferit amenaces contra l’administrador de la finca que conreen, seran alliberats, provisionalment per haver dipositat al Jutjat la fiança de 500 pessetes que es sol·licita per a cadascun dels al·ludits germans.

El Patronat local de l’Obra dels Homenatges a la Vellesa, ha nomenat vocal de la Junta de l’esmentat Patronal el president de la Unió Comercial i Industrial, senyor Mateu Turu.

El Gremi de Patrons Paletes en reunió celebrada i a proposta del seu president senyor Josep Domènec, acordà nomenar socis honoraris de l’esmentat Gremi, els arquitectes senyors Melcior Vinyals, Joan Baca i Ignasi Escuder.

Aquests nomenats s’ha fet efectius amb el lliurament a cada un dels esmentats senyors, d’un diploma, obra artística del pintor local senyor Rigol.

Les Companyies del Nord i del Cremallera han atorgat el servei especial de trens que els havia estat sol·licitat pel Comitè Executiu del Romiatge terrassenc a Montserrat. Així mateix, els Funiculars establerts en la muntanya han accedit, també, d’atorgar importants rebaixa als peregrins.

La sortida de Terrassa serà de matinada i un d’aquests dies quedarà concretat l’horari i el programa d’actes que es celebraran a la Basílica montserratina amb motiu de la visita dels terrassencs a la Patrona de Catalunya.

No hay comentarios: