martes, 26 de marzo de 2019

El Dia, Edició dimecres 28 d’agost de 1.935, pàg. 3


GITANES ESCANDALOSES

Avui al matí, la guàrdia municipal ha practicat la detenció de dues gitanes que promovien escàndol a la via pública.

A la tarda, després d'haver passat unes hores als calabossos de l'Ajuntament com a càstig, han estat alliberades i expulsades de la nostra ciutat.

L'ESTAT D'UNA ACCIDENTADA.

Abans d'ahir, va ésser visitada pel doctor Sanmartín, Gregoria Gascon, de 69 anys, casada, domiciliada al carrer de Lavoissier, 8. Com es recordarà, el passat dissabte, mentre es trobava asseguda davant de casa seva, un carro va donar-li una forta patacada, lesionan-la d'alguna consideració.

L'estat de l'accidentada, ha experimentat lleugera millora.

ES LESIONA, EN CAURE.

Ahir a la tarda, quan passava pel Passeig de García Hernández de retorn de Matadepera, muntat en una bicicleta de la seva propietat, el jove de 23 anys, Josep Lòpez, va sofrir una caiguda produïnt-se rascades al palmell dè la mà dreta i peu dret, a més d'altres lleugeres contusions.

El facultatiu de torn al Dispensa-ri va curar-lo. A continuació, el fe-rit va passar al seu domicili.

LA REPRESSIO DE LA MENDICITAT.

A conseqüència del ban publicat ahir per la Presidència de la Generalitat, prohibint la mendicitat pública a tot Catalunya, a la nostra ciutat començarà tot seguit l'adopció de les mesures pertinents per al seu compliment.

RECAPTACIÓ DE CONTRIBUCIONS.

La Contribució Territorial corresponent al tercer trimestre corrent, es cobra fins el dia 10 de setembre al local de la Recaptacló, Puignovell, 13.

DE CA LA CIUTAT.

Avui hem parlat amb l'Alcalde, senyor Homs, el qual ens ha dit que el Conservatori de Música s'havia oferit per a donar un concerl al lloc que l'Alcaldia trobi més apropiat.

L'Alcaldia ha acceplal l'oferiment i ha disposat que el dit concerl es celebri a Capellades, lloc on sojorna una colònia escolar.

També ens ha dil el senyor lloms, que el Patronat de Colònies Escolars havia invitat els asilats de la Casa de Caritat a passar un dia a la "Font del Llimac", on concorren els nens i nenes de les semicolónies.

No hay comentarios: