sábado, 23 de marzo de 2019

L’Acció, edició dissabte 24 d’agost de 1935, pàg. 3


L’ENTREMALIADURA D'UN GOS

A un quart de nou del matí d'avui, la ciutadana de 65 anys, Josepa Guasch, domiciliada al carrer Escudé, 17, ha estat assistida al Dispensari de resultes d'una important ferida a la cella.

Aquesta ferida li ha estat feta per un gos. propietat de Pere Clapés.

PROXIMA LLIBERTAT DE MARC BARBA I JOAN FERRAN.

El Jutjat d'Instrucció de la localitat ha rebut un ofici de l’Audiència de Barcelona en el qual es concedeix la llibertat provisional als processats Marc Barba i Reguant i Joan Ferran i Rabassa, sempre i quan aquests dipositin una fiança de 4.000 pessetes per cadascun d'ells.

Per aquest motiu sembla que ambdós detinguts, tal com ja diguérem la passada setmana, seran posats en llibertat en breu.

PROXIM JUDICI CONTRA UN INFANTICIDA.

A la secció quarta de L'Audiència de Barcelona, el dia 18 del pròxim mes d'octubre, es veurà un judici oral contra l’assassí Salvador Cazorla el qual com deuran recordar els lectors. matà a una criatura de pocs mesos amb la intenció de beure's la seva sang. D'això fa uns tres anys.

Aquest Judici havia de celebrar-se el passat mes de juny, però tingué de suspendre's per inconvenients sorgits a última hora en L'Audiència.

ANCIANA ATROPELLADA PER UN CABALL

El passat dissabte, quan la velleta de 69 anys, Gregòria Gascon, domiciliada al carrer Lavoissier, sense número, traspassava la Rambla d'Egara quan una cavalleria de la casa M. Gibert i Roca, que estava aturada en aquell lloc, enganxada en un carro, li dona una forta empenta, fent-la caure a terra.

L'anciana fou auxiliada per uns transeünts, els quals cuitaren a traslladar-la al Dispensari. Allí el metge de torn li guarí la fractura d'una costella i també una forta contusió a la regió costellar flotant.

A continuació fou traslladada al seu domicili.

BORRATXERA ACABADA AL QUARTERET

Durant la matinada del diumenge, la guàrdia nocturna, detingué Manuel Ramírez i Navarro, el qual es trobava completament embriac. Fou conduït a la Comandància on ordenaren que fos tancat al quarteret de l’Ajuntament.

A les dotze d'ahir al migdia, fou alliberat.

No hay comentarios: