jueves, 21 de marzo de 2019

L’Acció, edició dijous 22 d’agost de 1935, pàg. 2


EL DIARI ACCIDENT CICLISTA.

Quan passava una bicicleta per la Carretera de Rellinars, el jove de 14 anys, Eduard Segura, amb domicili al carrer Catalunya 156, de resultes d'una falsa maniobra del manillar la roda davantera del vehicle, relliscà i el desgraciat minyó anà a parar enmig de la carretera.

Es produí ferides a diverses parts del cos, les quals les hi guariren més al Dispensari.

MOSSEGAT PER UN GOS.

Pau Garriga i Dinarés, de 41 anys, domiciliat al carrer Salvador Seguí, 101, a conseqüència d'haver estat mossegat per un gos ahir a les set de la tarda al Dispensari li curaren una ferida a la cama esquerra.

L'ASSUMPTE ARMES.

Per part de l'Alcaldia local ha estat adreçat un escrit a l'auditor d'aquesta divisió, en el qual es recomana que intercedeixi l'esmentada autoritat, prop el ministre de Governació en el que fa referència a l’assumpte armes de la nostra ciutat.

LA MANCA DE SEDA A LA CASA ROSSELL SOLUCIONADA.

Avui al matí, han començat a treballar els obrers de la fàbrica de gènere de punt de la localitat, coneguda per cal Rossell, els quals es veien impossibilitats de fer-ho per trobar-se estacionada a la frontera francesa, la seda, element primordial d'aquella Indústria.

MARC BARBA SERÂ POSAT EN LLIBERTAT

Segons rumors que circulen, quasi es pot donar per segur que dintre breus dies, possiblement demà mateix, serà posat en llibertat l'ex-industrial fideuer, en Marc Barba i Reguant, el qual es troba detingut fa uns mesos a la presó local arran del desfalc comès al Banc Hispà Americà de la nostra ciutat.

PROCESSATS PER VIRTUT D'UNA DENUNCIA.

Ha començat a instruir-se el sumari que es segueix al Jutjat d'Instrucció, contra els germans rabassaires, Alexandre i Baldomer Soldevila i Soler, els quals dies passats foren detinguts a conseqüència d'una denúncia formulada per l'administrador de les terres que ells conreen a la masia coneguda per «Can Perdut». Al mateix temps també l'ha comunicat als detinguts que han estat processats.

No hay comentarios: