jueves, 28 de marzo de 2019

El Dia, Edició dijous 29 d’agost de 1.935, pàg. 2


OBRER PALETA, ACCIDENTAT.

El doctor de guàrdia al Dispensari, ahir va prestar assistència facultativa a Josep Dièguez, de 24 anys, casat, habitant al carrer de Ramon i Cajal, 71, paleta d'ofici, el qual va tenir la desgràcia de caure d'una bastida instal·lada en una obra en construcció on treballa, a les ordres del constructor d'obres En Lluis Valldaura.

Va produir-se contusions i excoriacions a diverses parts del cos.

Una volta practicada la primera cura. el ferit fou traslladat al seu domicili.

DETALLS DEL ROMIATGE A M0NTSERRAT.

Malgrat que no els precisi, tenint com té per motiu la salutació col·lectiva de Terrassa a la Regina del Principat, el Comitè Executiu del Romiatge terrassenc a Montserrat, volent donar nous al·licients a la tradicional i enyorada visita a la Moreneta, ha organitzat diversos concursos, reservats exclusivament als pelegrins que formin part de la manifestació montserratina d'enguany.

Els Concursos són tres: de fotografies, de ressenyes i de rams de flors de la santa muntanya, competicions que indubtablement es veuran molt concorregudes i per a les quals han estat oferts valuosos premis.

En propera edició publicarem el més essencial de les bases que regiran en aquests Concursos.

JOVE ATROPELLAT PER UN AUTO.

Serien les tres de la tarda d'ahir, que el jove Frederic Parés, de 22 anys, va ésser atropellat pel cotxe número 37.116, matricula B, propietat de la casa Astals, Autonell i Taló, en travessar pel lloc conegut per les Quatre Carreteres.

El mateix auto el conduí al Dispensari, on li foren curades les contusions que sofria. Després fou traslladat al sou domicili, Carretera de Rubí, 85. 

S'ha donat compte de l'atropell al Jutjat.

ACOMiADAMENT.

Avui al matí, abans d'abandonar la nostra ciutat amb desti a Badajoz, el senyor Juli Andreu s'ha acomiadat efusivament de nosaltres.

Li desitgem un feliç viatge i forces encerts en el seu nou càrrec.

JUDICI ORAL.

S'ha assenyalat el dia 30 del vinent setembre, a dos quarts d'onze del matí, per a la celebració del judici oral contra Josep Polo i Royo, processat per homicidi frustrat, fet ocorregut anys enrera a la Plaça de l'Estació del Nord.

L'acte tindrà lloc a la Secció Quarla de l’Audiència de Barcelona.

No hay comentarios: