lunes, 18 de marzo de 2019

L’Acció, edició dilluns 19 d’agost de 1935, pàg. 2


COLONIA ESCOLAR A TONA.

El passat divendres pels volts de les tres de la tarda, sortí d’enfront mateix de l'Ajuntament, amb destí a Tona, una colònia mixta escolar, la qual sojornarà en aquells bonics paratges.
A l'acte d’acomiadament hi assistiren ultra els familiars dels petits, alguns membres del Patronat de Colònies escolars i també alguns gestors.

LES ACTIVITATS DELS MOSSOS D'ESQUADRA

Ahir al matí, els mossos d'esquadra de la circumscripció de Terrassa, detingueren en ple bosc diversos individus que estaven caçant. Segons els mossos, els detinguts estaven infraccionant les ordenances de la llei de caça.

Avui els caçadors furtius han estat posats a disposició del Jutjat municipal.

També els mateixos mossos d'esquadra han denunciat a diverses persones que foren sorpreses mentre robaven fruita.

L'ALCALDE GESTOR A BARCELONA

Per tal de poder resoldre diversos assumptes de caire municipal, avui l'alcalde gestor, senyor Homs, s’ha traslladat a Barcelona, on ha visitat diverses autoritats.

MODIFICACIONS A LA PLANTILLA DEL COS DE POLICIA

L'agent de policia Joan Aranda que fins ara havia vingut prestant els seus serveis a la nostra ciutat, per ordre de la superioritat ha estat destinat novament a Barcelona.

En substitució del mateix han estat traslladats a Terrassa dos agents més actualment la plantilla local constarà de 5 agents, tots ells a les ordres del senyor Juli Andreu.

UN AUTOBUS PÚBLIC I UN CAMIÓ TOPEN

Ahir al vespre, al Passeig de Garcia Hernández, un autobús del servei públic de la nostra ciutat i el camió de l'agència de Transports «El Rayo» sofriren una topada, produint-se ambdós vehicles desperfectes d'alguna consideració.

A conseqüència de la topada una dona que anava a dalt de l'autobús anomenada Josepa Maroño, de 27 anys, domiciliada al carrer de Sant Jordi, 5, sofrí una ferida contusa a l'avant braç esquerra. Aquesta ferida li guariren un xic després al Dispensari.

El fet passà aproximadament a un quart de nou.

No hay comentarios: