jueves, 18 de junio de 2020

El Dia, edició dijous 27 d’agost de 1.936, pàg. 2 i 3


EL BILLAR CLUB TAMBÉ VOL CONTRIBUIR.

EI Billar Club Terrassa, volent ajudar també a la benèfica obra de la subscripció pro-víctimes del feixisme, ha fet una crida a tots els aficionats al billar i especialment als socis de l'entitat, per tal que cooperin a la subscripció oberta en el seu local Sant Pere, 38, i assisteixin a la vetllada d'exhibició de caramboles i fantasia que, per a una ben pròxima data, han ofert donar els professionals prou coneguts arreu i sobretot a Terrassa, Vives i Murtra.

Atès el fi humanitari de la vetllada, és de suposar que compta ja d'antuvi amb el concurs dels aficionats.

VETLLADA A PROFIT DELS HOSPITALS DE SANG.

El pròxim dissabte, a les 10 de la vetlla, tindrà lloc en el camp del Terrassa, a iniciativa de la Unió Atlètica local, i amb la col·laboració de destacats elements de la nostra ciutat, un magne festival atlètic, pro-hospitals de Sang.

Per arrodonir la festa, s'hi donarà una audició de sardanes a càrrec de destacades cobles de la nostra ciutat.

REGRACIAMENT.

EI Comitè pro-víctimes del feixisme de la nostra ciutat, ens prega fem públic el seu agraïment als empleats i empresa del Cinema Recreo, per la sessió de cinema efectuada ahir a la nit, amb tant d'èxit, a favor d'aquell organisme.

LES HORES DE DESPATX DEL NOU ALCALDE.

L'alcalde de la ciutat, senyor Jaume Figueras i Salelles, despatxarà al públic tots els dies, de les cinc a les set de la tarda.

REUNIÓ DEL SÍNDICAT Musical.

Es convoca a tols els socis del Sindical .Musical (C. N. T.). a reunió general per a avui a dos quarts de deu del vespre, en el seu estatge Plaça de la República, 6, pis, per a tractar assumptes de la màxima importància.

Es fa avinent que és obligatòria l'assistència.

UN FESTIVAL EN PRO DE LES VÍCTIMES DEL FEIXISME.

A dos quarts de cinc de la tarda del pròxim dissabte, s'inaugurarà el Parc instal·lat a la Masia Freixa, del carrer de Galileu. Amb motiu de l’acte inaugural, hi tindrà lloc una audició de sardanes i concert a càrrec de la Banda Municipal.

Es farà una recapta a favor de les víctimes del feixisme.

FESTIVAL DE BOXA AL CAMP DEL TERRASSA.

La tarda del pròxim dissabte al camp del Terrassa F.C., es celebrarà un gran festival de boxa, organitzat pel Boxing Club local, a profit de les víctimes del feixisme.

En aquest festival hi prendran part boxadors de la localitat i també de forans.

REUNIÓ GENERAL DELS EMPLEATS I TÈCNICS. (U. G. T.).

L'Associació d'Empleats i Tècnics convoca els seus afiliats per a la reunió general extraordinària que celebrarà aquesta nit, a dos quarts de 10, al Saló Catalunya, per tal de tractar de la renovació dels càrrecs del Comitè Executiu per acord del Ple de Juntes de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.).

NOTA DE L’ASSOCIACIÓ D’EMPLEATS I TÈCNICS. (U.G.T.).

Es prega a tots els associats de les seccions escriptori i oficines, Magatzems i Ram de l’alimentació que passin per la secretaria de l’Associació d’Empleats i Tècnics de 9 a 12 i de 3 a 7, per tota aquesta setmana a recollir la tarja-carnet de la U.G.T.

NOTA DE L'ASSOCIACIO OBRERA D'ARTS GRÀFIQUES (U. G. T.).

Aquest sindicat comunica als seus afiliats que a partir d'avui tindrà instal·lades unes oficines a la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.), les quals estaran obertes tots els divendres, de 6 a 8 de la tarda, i els dissabtes, de 11 a 1 del matí.

En aquestes oficines s'hi podrà lliurar el producte de les recaptacions a favor de les víctimes del feixisme i també s'hi podran formular les reclamacions oportunes.

L’IMPORTANT ASSEMBLEA GENERAL DEL GÈNERE DE PUNT.

Al Cinema Alegria, a les sis d'ahir a la tarda, va celebrar-se l'anunciada assemblea general de conjunt dels obrers del gènere de punt.

Varen tractar-se extensament es qüestions anotades a l'ordre del dia i es prengueren els acords següents:

Aprovar en definitiva les bases de treball confeccionades i aprovades en el ple celebrat fa dies a Mataró. Les dites bases han començat a regir des del proppassat dilluns o sigui que demà, divendres, els treballadors cobraran llur setmanada d'acord amb les mateixes.

L'horari de treball, quedà establert en tres torns. El primer, treballarà de dilluns a dijous, de les cinc a les 9 del matí i de la 1 a les 5 de la tarda. El segon torn, igual que l'anterior, però de les 9 del matí a la 1 de la tarda i de les 5 de la tarda a les nou de la nit. El tercer torn, el de nit treballarà des de les nou a la una de la matinada i des de dos quarts de dues a les cinc.

Per als divendres, el repartiment d'hores de treball, és així.

Primer torn, de les cinc a les nou del matí i de la una a dos quarts de tres de la tarda. Segon torn, de les nou del matí a la una de la tarda i de dos quarts de tres a les quatre de la tarda. Els treballadors del torn de la nit treballaran de 4 a 8 de la tarda, en aquest dia.

No hay comentarios: