viernes, 19 de junio de 2020

La Veu de Catalunya, 27 d’agost de 1.936, pàg. 9


El facultatiu de torn al Centre Mèdic va assistir la noia de 15 anys Carme Martínez, habitant a la Carretera de Montcada, 107, qui presentava unes ferides a la cuixa dreta, que les hi produí un gos en mossegar-la a la via pública.

Una volta curada, la Martínez passà a casa seva.

S’ha cursat denúncia del fet al Jutjat Municipal, que ha ordenat la recollida del gos i posar-lo en observació, per si presenta símptomes rabiosos.

La nena de dos anys Maria Giralt, domiciliada en una bòbila de la carretera de Rubí, caigué davant de casa seva i es produí una ferida contusa al front, la qual li fou curada al Dispensari.

Als forners que solament tinguin farina per a 8 o 10 dies i no tinguin confiança de rebre’n dintre del susdit termini de temps, el Comitè de Proveïments els recomana que, com més aviat millor, passin per les seves oficines a fer les comandes que creguin convenients puix que el Comitè de referència es preocuparà que no els manqui farina.

Del Centre Catalanista Republicà ha sortit la primera expedició de queviures per els braus milicians terrassencs del front d’Aragó.

L’expedició la formaven un gros camió de cinc tones curull d’articles alimentosos i tres cotxes de turisme que li donaven escorta, els quals ja han tornat.

L’èxit de l’expedició ha estat satisfactori en absolut.

Una de les necessitats més urgents a resoldre als valents milicians és enviar-los roba interior. Les nits al front comencen a ésser fredes, i és urgent la tramesa d’útils per a vestir. S’admeten doncs, també donatius de roba nova i usada per a la segona expedició, que sortirà dissabte vinent.

No hay comentarios: