jueves, 25 de junio de 2020

El Dia, edició dimarts 1 de setembre de 1.936, pàg. 2


CRIDA ALS SOLDATS QUE VAREN SERVIR A LA CAVALLERIA I NO PASSEN DELS 25 ANYS.

A partir de les nou hores del dia de demà a la caserna de Cavalleria de Girona s'allistaran tots els ciutadans que acreditin haver servit en els Regiments de Cavalleria de la Península i Zona del Protectorat espanyol al Marroc, sempre que no excedeixin de l'edat de 25 anys que voluntàriament es presentin per a formar part de les milícies de Cavalleria que s'organitzen en aquesta caserna.

PARTIDA DE MILICIANS DE LA C. N. T.

A les dotze del matí d'avui, pels ferrocarrils del Nord, ha partit vers Barcelona un grup de 120 milicians de la C. N. T. de la nostra ciutat. .Aquesta columna portava tres banderes i un corneta. Romandrà uns dies a la capital i després partirà vers Aragó.

NOMENAMENT.

El comissari de la Generalitat als Col·legis d'Advocats,  Notaris i Procuradors de Catalunya, ha nomenat delegat d'aquest organisme a Terrassa el nostre dilecte company Avel·lí Estranger i Macià.

PER LA TRAMESA DE BACALLÀ.

Des de fa uns dies la nostra ciutat es troba mancada de bacallà, a l'igual que Barcelona i altres poblacions de Catalunya.

Com sigui que aquest article venia importat de l'estranger, el Comitè local de Proveïments fa les oportunes gestions perquè dintre uns dies pugui haver-n'hi.

AVÍS ALS COMERCIANTS :: LA VENDA DEL SUCRE.

El Comitè de Proveïments posa en coneixement de tols els comerciants del Ram de l'Alimentació que, a partir de demà, no podran vendre més de mitja lliura de sucre a cada client.

IMPORTANT DONATIU DE LA CASA MANUFACTURA TEXTIL.

El Comitè local pro-víctimes del feixisme, ens comunica que la Direcció i el Comitè de Control de la casa Manufactura Tèxtil, li han fet lliurament de 2.000 pessetes, destinades a la Cuina Popular.

L'esmentat comitè, dona públicament les gràcies al Comitè de Control i Direcció de la dita casa.

PRÒXIM FESTIVAL AL TEATRE PRINCIPAL A PROFIT DELS MILICIANS.

Un grup d'aficionats locals, el pròxim divendres, dia 4 representarà al Teatre Principal l'obra social do Joaquim Dicenta, "Juan José”.

La sessió teatral s'efectuarà a profit dels milicians. Donarem més detalls.

No hay comentarios: