sábado, 6 de junio de 2020

El Dia, edició dimarts 18 d’agost de 1.936, pàg. 3


CRIDA A UN CIUTADÀ.

Per la present nota s’interessa que el ciutadà Lluís Jordà, d'ofici mecànic, es personi en la Secretaria municipal (Registre), per tal d’assabentar-lo d’un assumpte d'interès. (Hores de despatx, de 9 a 1 i de 6 a 8).

UN CADÀVER.

A dos quarts de 6 d'aquesta matinada, l’ambulància de la Creu Roja de la nostra ciutat ha ingressat al Dipòsit municipal del Cementiri Nou, el cadàver d'un home que ha estat trobat a la carretera de Castellar.

Havent estat citades algunes persones perquè poguessin reconèixer el mort i no havent comparegut aquestes, no ha pogut identificar-se la personalitat del difunt.

Aquest, aparenta uns 60 o 65 anys, té el cabell blanc i els seus vestits acrediten la condició de sacerdot. Es herniat i portava una mitja de goma a la cama dreta.

El cadàver esmentat es veu que feia alguns  dies que havia estat mort i presentava grans senyals de descomposició.

REUNIÓ DEL COL·LEGI DE LLEVADORES DE CATALUNYA.

La Delegació intercomarcal barcelonina, del Col·legi oficial de Llevadores de Catalunya, que en tot moment ha estat al costat del poble per tal de prestar la pertinent assistència sanitària, celebrarà una reunió, demà passat dijous, a les 7 de la tarda, en el local del carrer de la Unió, 8, principal Barcelona per tal de tractar assumptes de gran interès per a la classe.

Per a la bona marxa administrativa de la Delegació, els rebuts de quota col·legial, seran passats al cobrament en la forma acostumada.

NOIA ASSISTIDA AL CENTRE MÈDIC.

Ahir, a les 3 de la tarda, va personar-se al Centre Mèdic la nena de 8 anys, Llibertat José, que viu al carrer de Pere Viver, 45, pis.

Aquesta noieta, acabava de sofrir una caiguda al carrer de casa seva, causant-se una ferida incisa a la barba, la qual li fou curada pel metge de torn del referit establiment benèfic.

IMPORTANT REUNIÓ DEL PLE, A LA UNIÓ LOCAL DE SINDICATS.

Ahir dilluns, a un quart d’onze, aproximadament, tingué lloc al saló de la Unió Local de Sindicats, l’anunciada reunió del Ple, a la qual estaven convocats tots els dirigents de les Juntes dels Sindicats que componen la Unió.

Seguint l’ordre del dia es verificà la presentació dels nous sindicats que fins ara pertanyien a la U.G.T i que ara amb motiu de l’ingrés de la U.L.S.O a aquest organisme, ingressen també a la dita Unió.

Així mateix va nomenar-se la nova Junta Directiva d'aquesta entitat, procedint-se a continuació al nomenament dels nous delegats que la Unió Local de Sindicats tindrà al Comitè d'Enllaç Antifeixista, en els comitès que actualment funcionen en els nous que es crearan.

A l'hora de les qüestions generals, va acordar-se celebrar el dimarts de la setmana vinent un gran acte públic, en el qual es donaran orientacions als obrers sobre la forma de col·laborar als comitès de fàbrica i altres detalls interesants.

La reunió fou en resum llarga i laboriosa arribant però, sempre, a un complet acord, acabant-se la mateixa a primeres hores de la matinada.

No hay comentarios: