domingo, 28 de junio de 2020

La Veu de Catalunya, 4 de setembre de 1.936, pàg. 9


El comissari de la Generalitat als Col·legis d’Advocats, Notaris i Procuradors de Catalunya ha nomenat delegat d’aquest organisme a Terrassa el senyor Avel·lí Estranger i Macià.

A conseqüència d’haver sofert una caiguda a la via pública rebé assistència facultativa al Dispensari Mèdic, Francesc Garcia i Garcia, de 62 anys, casat, habitant al carrer de Jodis, 107, el qual presentava una ferida contusa a la regió occipital.

Davant el tint de la Vídua Palet fou mossegat per un gos el nen de 9 anys Josep M. Bellmunt domiciliat al carrer del Primer de Maig, 82. El doctor de torn al Dispensari va curar-li unes ferides a la cama dreta. El fet ha estat denunciat al Jutjat Municipal, el qual ha ordenat la recollida del gos, a l’objecte de posar-lo en observació.

Un grup d’aficionats locals, avui representarà al Teatre Principal, l’obra social de Joaquim Dicenta «Juan José», a profit dels milicians.

L’Associació d’Empleats i Obrers Municipals de Terrassa i el seu districte, adherida a la C.N.T., celebrà Assemblea extraordinària per tal de procedir a la renovació de la Junta.

Per unanimitat foren elegits els companys següents:

President, Matías Comas Padró; vici-president, Josep Bricfeus; tresorer, Josep Ballbé Vallès; comptador, Matías Sánchez Rosa; secretari, Andreu Carbonell Sellarés; vocal primer, Josep Barrios Calderó; vocal segon, Silvestre Santafé i Romera; vocal tercer, Francesc Villoro Royo; vocal quart, Joaquim Soler Fabré; vocal cinquè, a designar per Olesa, i vocal sisè, a designar per Rubí.

Dolors Valero, de 33 anys, casada, que viu al carrer Serrano, núm.46, mentre passava pel carrer Cremat fou atropellada pel cotxe matrícula B-31.244, el qual li produí ferides a les dues mans. L’accidentada fou traslladada al Dispensari Mèdic en el mateix cotxe que l’atropellà.

Les oficines de la Delegació del C.E.N.U. (Consell de l’Escola Nova Unificada queden instal·lades al carrer de Galileu, 245 (Parc Municipal) telèfon 2395.

«Els quatre companys», organitzadors del ball a profit de les víctimes del feixisme, que tingué lloc diumenge passat, al Saló Catalunya, han lliurat la suma de 392’50 pessetes, resultat econòmic de la festa organitzada amb tan altruista finalitat.

Fan públic el seu agraïment a tots els assistents, i fan extensiva llur reconeixença a l’orquestra «Katalan’s Jazz» i al ballarí excèntric Harry Wills, per llur admirable cooperació, i així mateix a l’empresari de la sala, senyor Duran, per la seva gentilesa en cedir desinteressadament el local.

A la carretera de Rubí fou atropellat per un automòbil Antoni Rovira, de 60 anys, que viu al carrer Fermí Salvoches, núm.62. Fou conduit al Dispensari Municipal, on l’assistiren de masegament general i excoriacions a la regió frontal i occipital i en ambdues mans. Després de practicada la primera cura, el Rovira va passar a casa seva.

L’atropellament ha estat denunciat.

No hay comentarios: