domingo, 21 de junio de 2020

L’Acció, dissabte 29 d’agost de 1.936 pàg. 2


UNA DESFILADA MILITAR A PROFIT DE L'ANTIFEIXISME.

Demà a les deu del matí hi haurà una gran desfilada en honor i benefici de les víctimes del feixisme prenent-hi part comissions de guàrdies nacionals de Barcelona, guàrdies d’assalt de Sabadell i d'aquesta plaça, així com també els milicians que estiguin francs de servei.

Aquesta comitiva sortirà de la Plaça Clavé, seguint per la Rambla, Raval de Fermi Galan, Cremat, Plaça de la República, Jaume Jover, Sant Pere i Nord, i baixarà pels carrers Mas Adei, Francesc Macià, Passeig Garcia Hernández, Fontvella, Plaça de la República, i Ajuntament on es donarà per finida la desfilada.

Per donar més relleu a la cercavila hi prendrà part també la Banda Municipal així com la dels cossos iniciadors d'aquest festival.

Els organitzadors inviten al poble en general a aquest acte de companyerisme fraternal i humanisme.

AQUESTA NIT, AL SALÓ CATALUNYA, TINDRÀ LLOC EL FESTIVAL PÚBLIC PRO VÍCTIMES DEL FEIXISME, ORGANITZAT PER HOT CLUB.

A les 10 d'aquesta nit, tal com s'ha vingut anunciat, Hot Club celebrarà un gran festival públic, a profit de les víctimes que ha ocasional el feixisme, consistent en un concert i ball, que tindrà lloc al Saló Catalunya, el propietari del qual ha cedit desinteressadament el seu local. en vista del caire benèfic de l’acte.

L'orquestra del Hot Club, l'excel·lent conjunt de jazz que dirigeix Candi Vilanova, tindrà cura de la part musical d'aquest acte, que tan extraordinari interès ha desvetllat.

Regiran preus popularíssims.

CADÀVER IDENTIFICAT.

El cadàver que procedent del terme Judicial de Castellbisbal ingressà ahir al dipòsit del Cementiri Nou. ha resultat ésser el del conciutadà Ramon Parés i Vilasan.

 Ahir mateix rebé sepultura al Cementiri Vell.

ASSEMBLEA MOLT IMPORTANT A AMICS DE LES ARTS.

El pròxim dimarts, dia 1 de setembre, a les set del vespre de primera convocatòria i mitja hora més tard de segona, es celebrarà a «Amics de les Arts», assemblea general extraordinària, per a tractar de la posició de Junta Directiva en els moments actuals.

ELS DONATIUS A LA CUINA POPULAR.

Els donatius fets avui a la Cuina Popular hau estat els següents:

Adrià Anglada, 12 quilos de pa.
Pere Serra, una gallina i un quilo de galetes.
Maria Moya, 4 caixes de tomàtecs.
Conxa Gibert, un cistell de cebes i alls, i un de tomàtecs.
Josep Vallès, 5 lliures xocolata.
Jaume Mayoral, 15 quilos de mongetes.
Enric Frustagueres, 25 quilos de cebes.
A Rovira, 4 quilos d'ametlles, 4 de sardina i una senalla.
Unió de Rabassaires 1 quilo de carn i 1 de conill.
Montserrat Sairols, dues gallines.

No hay comentarios: