lunes, 15 de junio de 2020

L’Acció, dimarts 25 d’agost de 1.936 pàg. 2


REUNIÓ DE CANTAIRES.

La Secció Coral de S. C. Joventut Terrassenca, convoca tots els cantaires, per el proper dijous dia 27 a les deu del vespre, per donar començ als assaigs i per tractar d'un festival benèfic que hi ha en projecte.

HOT CLUB CELEBRARÀ DISSABTE VINENT UN GRAN FESTIVAL PRO VÍCTIMES DEL FEIXISME.

Hot Club, l'entitat dels amics del Jazz, ha organitzat per al pròxim dissabte, la celebració d'un gran festival, el qual tindrà efecte en el saló Catalunya, a les 10 de la nit i serà a profit de les víctimes del feixisme.

En aquest acte, hi farà la seva presentació L'Orquestra del Hot Club Terrassa, excel·lent conjunt de jazz, compost per 14 professors, que dirigeix el prestigiós saxo-clarinetista Candi Vilanova, que oferiran unes peces de música de Jazz, de concert, seguides d'un selecte ball.

Hot Club i els entusiastes components d’aquesta valuosa orquestra, han ofert la seva col·laboració a aquest acte amb el més complet desinterès econòmic, lloable gest que ha estat compartit també pel propietari del Saló Catalunya, que en vista del caire benèfic de l'acte, no ha vacil·lat a cedir el seu local gustosament.

DINTERÉS PER ALS NOUS ASSOCIATS DEL SINDICAT DEL GÈNERE DE PUNT (U. G. T).

El Sindicat del Gènere de Punt adscrit a la U. G. T., recomana a tots els seus nous associats que passin a fer efectiva la quota de sindicació corresponent al mes d'agost. Com és sabut, les oficines es troben situades al local de la Unió Local de Sindicats, del carrer de Sant Pere.

El Sindicat fa aquest prec a tots els teus associats, a l'objecte que no es trobin amb el contratemps d'haver de plegar del treball per mancar-los el rebut del carnet d'agost, puix que a conseqüència de l’aglomeració de treball d'organització es impossible, de moment, passar a cobrar per les llars respectives dels afiliats.

S'HAN DE DECLARAR ELS GÈNERES QUE ARRIBIN A TERRASSA.

Novament fa públic el Comitè de Proveïments la necessitat que tots els comerciants tenen de declarar les partides de gènere que els puguin arribar, siguin de la classe que siguin .

En el cas que aquesta ordre no sigui acomplerta, a tots els infractors els seran incautats els articles que posseeixin.

SESSIÓ BENÈFICA AL RECREO.

A profit de la subscripció pro-víctimes del feixisme, l’empresa del Recreo ha organitzat per a demà dimecres, a la nit, una sessió extraordinària de cinema a base d'un interessant i suggestiu programa.

NOTICIARI DE LA U. G. T.

Associació de Ram de la Fusta (U. G. T.) Demà dimecres dia 26 es celebrarà reunió general extraordinària de fusters per tal de renovar la Junta Directiva del Sindicat, en el local de la U.L. DE S. O., Sant Pere, 48.

Sindicat del Ram de Transports (U. G. T.) Es convoca a tots els treballadors del ram de transports a la reunió que es celebrarà demà dimecres a dos quarts de set de la tarda en el local de la Unió General de Treballadors (Sant Pere,48).

Sindicat Obrer Fabril i Tèxtil (U. G. T.) Tots els afiliats a les diferents seccions del ram fabril i tèxtil queden convocats a la reunió general extraordinària que es celebrarà el proper dijous  dia 27 a dos quarts de deu de la nit en el Teatre Principal, per tal d'anar a la renovació de la Junta Directiva del Sindicat.

Associació d'Empleats i Tècnics (U. G. T) El proper dijous dia 27 a dos quarts de deu de la nit es celebrarà reunió general en el Cinema Catalunya per tal d’efectuar la renovació del Consell Directiu de l’A. E. T.

Sindicat del Ram de la Construcció (U. G. T.) Ahir al vespre va tenir lloc la constitució definitiva del Ram de la  Construcció afecte a la U. G. T.

Davant d'un important nombre d'assistents i després d'un debat molt interessant es va constituir la Junta Directiva que ha de regir el Sindicat.

Agents Comercials (U. G. T.) Es prega a tots els companys que passin per la secretaria de 7 a 8 del vespre per tal de proveir-los de la corresponent contrasenya del Sindicat, sense la qual no es permetrà que treballin.

No hay comentarios: