miércoles, 10 de junio de 2020

La Veu de Catalunya, 20 d’agost de 1.936, pàg. 9


Els comissionistes pertanyents al Col·legi Oficial d’Agents Comercials celebraren una reunió per a decidir l’ingrés col·lectiu a una de les dues grans sindicals obreres.

D’acord amb el resultat de la votació, que fou de 47 vots a favor de la U.G.T i 5 de la C.N.T., els comissionistes terrassencs passen a engrossir els rengles de la primera organització.

El Comitè de Proveïments, després d’actives gestions, pot donar gairebé per acabats els treballs d’organització de la Cuina Popular que funcionarà a profit dels qui es troben en atur forçós.

Aquesta Cuina, estarà instal·lada al carrer del nord, en el lloc que ocupaven les religioses concepcionistes.

L’edifici estarà degudament habilitat per tal de poder atendre tots els parats, als quals es destinarà exclusivament aquest socors.

Per tant, restaran anul·lats tots els bons que fins ara es donaven per tal d’atendre els qui es trobaven amb dificultats per manca de treball.

El Comitè de Proveïments ordena a tots els botiguers que desitgin proveir la seva botiga, que trametin una relació de les mercaderies que necessiten, per a dintre tres setmanes.

El Comitè necessita aquestes llistes amb l’esmentada anticipació, per tal que puguin efectuar-se els repartiments amb el major ordre.

Al Centre mèdic es presentà el jove de 17 anys, Enric Pla i Font, que viu al carrer de la Riba, 53, al qual foren curades unes ferides que tenia a la mà i genolls drets. Segons explicà va produir-se aquestes lesions en caure d’una bicicleta.

No hay comentarios: