jueves, 18 de junio de 2020

L’Acció, dijous 27 d’agost de 1.936 pàg. 2


EL FESTIVAL PÚBLIC PROVÍCTIMES DEL FEIXISME ORGANITZAT PEL HOT CLUB.

Ha estat vist amb gran simpatia, l'anunci del gran festival públic, que Hot Club ha organitzat per a la nit del pròxim dissabte, al Saló Catalunya, a profit de les víctimes del feixisme.

La part de concert i els nombrosos ballables que s'executaran durant l’acte, han estat confiats a l’Orquestra del Hot Club de la nostra ciutat, novell i valuós conjunt de 14 professors escollits entre els més destacats de les orquestres de Jazz locals, dirigits admirablement pel destacat saxofonista Candi Vilanova.

Hot Club i tots els altres elements que cooperen desinteressadament a tirar endavant aquest acte, no dubten que el mateix permetrà recaptar una bona quantitat que ajudarà a aliviar la difícil situació de les famílies dels homes que  lluitant en defensa de la llibertat, cauen sota les bales feixistes.

NOTA DE L'ASSOCIACIÓ OBRERA D’ARTS GRÀFIQUES (U. G. T.).

Aquest sindicat comunica als seus afiliats que a partir d’avui, tindrà instal·lades unes oficines a la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.), les quals estaran obertes tots el divendres de 6 a 8 de la tarda i els dissabtes de 11 a 1 del matí.

En aquestes oficines s’hi podrà entregar el producte de les recaptacions a favor de les víctimes del feixisme i també s’hi podran formular les oportunes reclamacions.

L'EMISSORA RÀDIO TERRASSA PROPIETAT DE LA GENERALITAT.

Per detret recentment publicat han quedat propietat de la Generalitat totes les emissores d'ona curta de Catalunya.

L'emissora de Ràdio Club Terrassa ha quedat doncs, en la susdita situació. Mentrestant. l'Ajuntament, per mitjà d'un seu representant, intervé en les activitats d’aquesta emissora.

ADVERTIMENT A UN COL·LABORADOR ESPONTANI.

AI ciutadà P. C. R., que ens ha tramés una iniciativa respecte un camí a seguir en el ram tèxtil, i que el Comitè d’Indústria podria prendre en consideració, li advertim que ens precisen els seus noms i adreça, car sense tot això no podem donar publicitat al seu treball.

EL FESTIVAL D’AHIR AL RECREO.

El Comitè d’Ajut de la nostra ciutat, dona les gràcies, per mitjà de la premsa, als obrers i empresaris del Cinema Recreo per haver cooperat tan desinteressadament al festival benèfic, que amb molt d’èxit es celebrà anit, a l’esmentada sala d’espectacles.

DONATIUS A LA CUINA POPULAR.

Relació dels darrers donatius entregats al Comitè d'Assistència de la Cuina Popular.

Del comerciant A. Gibert, 200 quilos de patates; un quintà de sal d'un forner; i un altre ha entregat una galleda.

També han ingressat a la Cuina Popular 11 quilos de garró, entregats per Josep Sallés; la Vda. Castelló, ha donat 5 quilos d’arròs; Antoni Baig, 4 llaunes de sardines i Pau Gonzalez, un cove de tomàtecs i sebes. Una Rosa terrassenca ha fet un donatiu de quatre quilos de tomàtecs i carbassons.

Actualment reben assistència a la Cuina Popular, unes 550 pessetes.

No hay comentarios: