viernes, 26 de junio de 2020

Front, 1 de setembre de 1.936, pàg 3


El nostre camarada Fèlix Vázquez, és mort!  

Ens arriba la notícia dolorosa de la mort del nostre camarada Fèlix Vázquez.

Vázquez formava part de la nostra Segona Companyia, anomenada Grup Pancho Villa, la qual actua al front de Mallorca.  Amb la mort d'aquest company, el P. O. U. M. perd un vell militant, que havia prestat grans serveis a la nostra causa. Ingressat al nostre Partit en temps del Bloc Obrer i Camperol, sempre s'havia mantingut estretament compenetrat amb les nostres consignes, les quals havia defensat amb entusiasme.

Ara, les bales feixistes, ens l'han causat baixa de la nostra organització. Però por a nosaltres Félix Vázquez, amb el seu exemple d’abnegació i entusiasme revolucionari continua present en els nostres rengles i el costat de Francesc Vidal i Jaume Jorba, al costat de Manuel Manonelles, ens servirà de guiatge, en la nostra lluita per un món nou.

Fèlix Vázquez militava en el Sindicat Obrer Metal·lúrgic de la Unió Local de la U. G. T. En les primeres setmanes del moviment iniciat el 19 de Juliol, Vázquez junt amb els seus restants camarades treballà incansablement en el blindatge de camions. Era un obrer conscient que donava tot el que tenia a la causa proletària.

El P. O. U. M, promet venjar la seva mort.

No hay comentarios: