viernes, 26 de junio de 2020

La Veu de Catalunya, 1 de setembre de 1.936, pàg. 13


Extracte dels acords adoptats per la Comissió de Govern Municipal:

Aprovar l’acta de la sessió anterior.

Concedir permisos per a obres particulars a Francesc Cardús i Vallhonrat, Joan Mora i Raspall, Salvador Trullàs i Vilaseca, Ramon Comerma i Font, Joan Aymerich i Tarradellas, Ramon Simon i Juan, Miquel reig i Cabanes, Manuel Juanpera i Jané, Miquel Rivera i Daura, Pere Sànchez i Castany, en nom i representació de «S.A. de Peinaje e Hilatura de Lana», Andreu Prat i Portabella, Pere Muntaner i Bru, Josep Canelles i Miquel, Marian Puig i Puig, Manuel Rodríguez i Andols, Francesc Salvatella i Farell, Lluis Fornells i Caselles, Francesc Tortosa i Hernández, Jaume ferrer i Gras i Francesc Segura i Balaguer.

Aprovar comptes de Foment per import de 2.221’10 pessetes.

Aprovar l’amidació i valoració provisional de les obres de clavagueratge en diferents carrers de Terrassa, realitzades pel contractista Pere Borrull i Griñó, fins a la data, d’import 10.064’27 pessetes, segons certificació lliurada per l’arquitecte municipal, als efectes del seu pagament.

Aprovar comptes de Cultura per la quantitat de 1.567’81 pessetes.

Aprovar comptes de Sanitat per valor de 14.060’60 pessetes.

Aprovar comptes d’Administració Central per import de 49.536’58 pessetes.

Concedir permisos per a instal·lacions industrials a Feliu Marsal Carreres, Sebastià Escolà Codinas, Artur Gorina Molina, a la raó social «José Roig», Pere Serra Canyameres, Jaume Pizá Vinyes i Manuel Royes Mateu.

Aprovar comptes de Proveïments per la suma de 545’35 pessetes.

I aprovar comptes de Finances pel total de 2.172’30 pessetes.

El ciclista de 17 anys Josep Plana fou atropellat per un carro, a la Plaça de l’Estació del Nord.

Un cotxe va conduir l’accidentat al Dispensari Mèdic, on el facultatiu de torn l’assistí d’una distensió a l’escàpula-humeral esquerra.

Un cop practicada la primera cura, el Plana va passar al seu domicili, Newton, 110.

L’atropellament ha estat denunciat al Jutjat Municipal.

Pel representant del Govern de la Generalitat de Catalunya ha estat nomenada la nova Junta de la institució local de la Creu Roja. La qual ha quedat integrada així:

President Josep Cardús Tió; vice-President, Antoni Pellicer Sanmartí, Secretari, Joan Riera Barba, Tresorer, Genar Vergara Pinya; Comptador, Josep Gasset Mac; Vocal, Miquel Vilaseca Junyent.

Un bon nombre de comerciants i industrials de Terrassa, en comptes de fer-se fer efectiu l’import dels vals que en principi els havien estat lliurats per a respondre de les mercaderies que lliuraren, n’han fet donatiu al Comitè pro-víctimes del feixisme, per tal que llur import passi a engrossir la subscripció oberta per l’esmentat Comitè.

Els mestres titulars privats preguen a tots els pares dels alumnes de les escoles particulars que passin pels respectius centres d’ensenyament a renovar la matrícula.

De no fer-ho així s’entendrà que les places que ocupaven els esmentats alumnes podran ésser atorgades a altres nou sol·licitants.

No hay comentarios: