jueves, 1 de marzo de 2018

El Dia, edició dijous 11 d’octubre de 1.934, pàg. 2


UN GOS DE MAL GENI

Quan transitava per la via pública, fou mossegat per un gos, Rafael Pargan, de 45 anys, casat, domiciliat al carrer de Bartrina, 84. Fou assistit al Dispensari Mèdic de les ferides que li causà l'animal a l'avantbraç dret.

S'ha denuncia el fet a la Comandància Municipal, que ha ordenat que fos recollit i posat en observació al Parc de Desinfecció.

LA JOVENTUT CATÒLICA I EL JUBILEU.

Desaparegudes les causes que motivaren la suspensió dels actes col·lectius organitzats per la Joventut Catòlica amb motiu de guanyar el Jubileu de l'any sant, aquests tindran lloc el proper diumeuge, dia 14, a tres quarts d'onze del matí, a les Parròquies de Sant Josep i de Sant Pere.

ATROPELL MORTAL.

A tres quarts de tres de la tarda del darrer divendres, en el quilòmetre 329 de la linia del Nord, un tren ascendent envestí causant-li la mort Trinitat Paül, de 40 anys, casada, habitant a la Carretera de Martorell 138, qui sense donar-se compte del perill que corria, travessà la via junt amb la seva filleta, la qual resultà il·lesa de l'atropell.

El metge forense i el Jutge instructor, ordenaren l'aixecament del cadàver i el seu trasllat al dipòsit municipal.

CRIATURETA QUE MOR OFEGADA.

Ahir al matí, mentre jugava a la galeria del seu domicili Sant Joan, 45, s'abalançà i caigué dintre un cubell ple d'aigua, on s'ofegà, el nen de 3 anys, Manuel Sabaté i Arbó.

Acte seguit de descobert l'accident pels desgraciats pares, fou avisat el doctor forense senyor Cadafalch, qui certificà la defunció per asfixia de l'infant.

Es donà compte del fet al Jutjat d’Instrucció.


No hay comentarios: