sábado, 31 de marzo de 2018

El Dia, edició dijous 22 de novembre de 1.934, pàg. 2


ELS DETINGUTS AMB MOTIU DELS PASSATS SUCCESSOS.

Actualment es troben detinguts a la presó d'aquesta ciutat els següents ex-regidors d’esquerra del nostre Ajuntament:

Senyors Joaquim Carrera i Font, Miquel Palet i Martí, Anicet Pujolà i Ollé, Enric Torres i Pla, Joan Llach i Feliu, Domènec. Armengol i Ballbé, Valentí Puigdomènech i Bonsoms, Josep Petchamé i Tusell, Joan Mateu i Reguant i Josep Batlle i Esteve.

El total de detinguts terrassencs que es troben dintre l’edifici penitenciari incloent-hi els esmentats ex-regidors, és el de 30, i de 24 els traslladats a Barcelona.

També es troben empresonats ací l'alcalde i secretari del poble de Castellbisbal, senyors Tomàs Sardà i Comellas i Vicenç Turu i Campmany.

Així mateix hi ha en les cel·les de la presó, 17 detinguts de la vila de Rubí, també a conseqüència dels últims fets revolucionaris.

Per persones que poden estar-ne assabentades, s'afirma que l'ex-alcalde, senyor Morera, es troba en terres de França.

Igualment s'assegura que ha passat la frontera veïna, l'ex-regidor d’Esquerra, senyor Jaume Figueras.

NOU PERSONAL DE POLICIA DESTINAT A TERRASSA.

Per ordre de la Superioritat, han estat destinats a la nostra ciutat cinc nous agents de policia governativa de la plantilla de la Generalitat. Es possessionaran del seu càrrec en el dia de demà.

El senyor Josep Ramos, que fins ara havia actuat de cap de policia d'aquesta ciutat, ha estat traslladat novament a Granada, lloc d'on procedia.

PRÒXIMA INAUGURACIÓ DE LA GUARDERIA PER A CRIANÇONS.

Ahir estigué a la nostra ciutat una Comissió del Comitè Central del «Segell Pro-Infancia», la qual efectuà una visita d'inspecció a l'edifid destinat a Guarderia per a criançons que s'està construint al Pla de l'Ametllera. Els comissionats ordenaren els últims detalls de les obres per a fer factible la inauguració de la Guarderia a principis del proper mes de gener, o abans, si és possible.


No hay comentarios: