martes, 27 de marzo de 2018

El Dia, edició divendres 16 de novembre de 1.934, pàg. 2


LES COPIOSES PLUGES D'AHIR I AVUI

Pels volts de les sis de la tarda d'ahir, començà a caure damunt la nostra ciutat i encontorns una copiosa i continuada pluja que, a freqüents intervals ha anat caient en el transcurs de la nit i durant bona part del dia d'avui.

A conseqüència de la forta humitat que les mateixes han originat, a dos quarts de nou del matí d'avui ha ocorregut l'enderrocament d'una paret de 25 metres d'extensió que circumda els patis de les cases números 22, 24 i 26, del carrer de l'Aurora, per la part posterior, que dóna a la Carretera de Sabadell. Sortosament, en succeir l'esllavissament no passava cap transeünt, cosa que ha evitat desgràdes personals.

Seguidament s'ha donat compte de l'ensulsiada a la Comandància Municipal. Poc després han arribat a aquell lloc, els obrers de la Brigada Municipal que han netejat de terres i pedres la Carretera, que impedien la circulació dels vehicles.

També a primera hora d'aquest matí, s'ha enfonsat una paret de tanca de la casa número 52 del carrer de Pi i Margall. propietat de Joan Ribera.

Tampoc no ha causat cap desgràcia personal per una veritable sort, ja que pocs moments abans d'enderrocar-se passava prop de l'esmentada paret una nena, filla de l'estadant de la casa de referència.

CONTRIBUCIÓ TERRITORIAL.

La cobrança de la contribució Territorial, corresponent al quart trimestre de 1934, està oberta al públic en període voluntari fins el dia 30 del corrent tots els dies feiners de 9 a 12 del matí, al local de la Recaptació, Puignovell 13.

CRIATURETA QUE CAU.

L'infant de 4 anys, Marian Ruiz, domiciliat al carrer de Ramon Llull, 114, cap al tard d'ahir, fou curat pel metge de guàrdia al Dispensari Mèdic, d'una ferida a la barba, conseqüència d'una caiguda que sofrí davant de casa seva.



No hay comentarios: