viernes, 2 de marzo de 2018

El Dia, edició dilluns 15 d’octubre de 1.934, pàg. 2


DETENCIÓ.

Durant la nit del darrer dissabte, la policia governativa, davant el Bar Escola de la Ctra. Rellinars, detingué a Ernest Navarro i Mur, que viu al carrer Dr. Pearson, 64, per ús d'arma sense la corresponent llicència. Li fou ocupada una pistola Star amb 7 cartutxos i un carregador.

El detingut ha passat a la presó a disposició del Jutjat.

PARTIDA DELS GUÀRDIES DE SEGURETAT.

Per bé que s’havien cursat nombrosos telegrames sol·licitant que no fossin retirats els guàrdies de seguretat de plantilla a la nostra ciutat, ahir a la tarda, partiren vers la capital, atenent una ordre de trasllat del General de la Quarta Divisió, senyor Batet.

Hom no sap si més endavant seran destinades novament a Terrassa les al·Iudides forces, puix que la seva partida obeeix momentàniament a una concentració que es fa a Barcelona, segons disposició de l'autoritat militar.

DE L'ATRACAMENT A LA SUCURSAL DEL BANC DE TERRASSA A RUBI.

Les actives recerques que la guàrdia civil, mossos d'esquadra i policia, han portat a terme per tal de capturar els autors de l'audaç atracament a la Sucursal del Banc Comercial de Terrassa a Rubí, han donat per resultat la troballa del cotxe amb que es feren escàpols els atracadors i que com es sap, és propietat de la casa Marimon Alegre de la nostra ciutat. El taxi fou abandonat pels malfactors en un revolt de la carretera, a poca distància de Can Monmany de Sobrerroca, Dintre el cotxe, fou trobada una petita quantitat en metàl·lic.

La policia creu seguir de prop la pista dels atracadors.


No hay comentarios: