lunes, 26 de marzo de 2018

El Dia, edició dimecres 14 de novembre de 1.934, pàg. 2


ALLIBERAMENTS.

En el transcurs del dia d'avui, han estat alliberats tres dels detinguts de la presó d'aquesta ciutat, després d'haver-se comprovat, prèvia declaració davant l'autoritat militar, que no participaren en el passat moviment revolucionari.

Heus ací els noms: Pilar Ibàñez, Joan Argelich i Josep Reimbau.

DETENCIO D’UN DELS EVADITS DE LA PRESO DE TERRASSA.

A Ateca (Saragossa), fou detingut per la Guàrdia civil Josep Fernández García, que estava recluït per la llei de vagabunds a la presó de Terrassa, d'on s'evadí en ésser assaltada la dita presó, el dia 6 del proppassat mes d'octubre.

El detingut ha ingressat a la presó, de Barcelona, després d'haver prestat declaració davant del jutge militar.

CURS DE SOCIOLOGIA AL CENTRE SOCIAL.

Demà, dijous, a dos quarts de vuit del vespre, començarà al Centre Social un curs elemental de Sociologia organitzat pel Grup d'Acció Social, a càrrec del culte consoci Sr. Lluís Puig i Matas.

El G. A. S. convida a aquestes lliçons que continuaran els següents dijous, a tots els que s'interessin per les qüestions socials.

FESTIVAL INFANTIL

Diumenge vinent, a la tarda, amb motiu de l’obertura de l'Exposició de treballs pertanyents al «Concurs Infantil», tindrà lloc un escaient festival.

En el mateix, hom podrà presenciar una escollida Sessió de Titelles, i l'exhibició dun seguit de films professionals, adients a la mainada.


No hay comentarios: