jueves, 29 de marzo de 2018

El Dia, edició dimars 20 de novembre de 1.934, pàg. 2


CONFERENCIA D'ORIENTACIÒ CATOLICA.

Dema, dimecres, a les 7 del vespre, en el Col·legi de les Germanes Carmelites (carrer del Vall) el Director General de les Filles de Maria del Bisbat de Barcelona, Dr. D. Joaquim Masdexexart, donarà una conferència d'orientació catòlica en la qual tractarà «La responsabilitat de la Filla de Maria en el moment present», tema d'actualitat i de viu interés per a totes les associades. L'Arxiconfraria de Filles de Maria hi convida totes les associades.

CONSTITUCIÓ DE SOCIETAT.

El passat dia 12 del corrent, davant del notari d'aquesta ciutat En Francesc de P. Badia i Tobella, es constituí una societat regular col·lectiva en ell comerç de llanes i altres matèries tèxtils, que actua amb la denominació d'«Iglesias i Companyia», la qual està composta per les desaparegudes signatures «Pere Iglesias i Grapí» i «Josep Ramoneda Casals» i el senyor Joaquim Benet i Vancells.

Desitgem prosperitats en el negoci a la societat que s'acaba de formar, els components de la qual ens n'han assabentat

ACCIDENT DEL TREBALL.

A les 10 del matí d'avui, mentre treballava en una màquina dels tallers de l'Escola Industrial, ha sofert un accident l'estudiant de 19 anys, Esteve Vilamorsona, natural de Manresa, amb domicili al carrer de Sant Domènec, 5.

Ha estat assistit al Dispensari Mèdic pel doctor Duran, d'unes ferides al dit gros de la mà dreta.

MORT D'UN ACCIDENTAT.

A la una d'aquesta matinada, a l'Hospital ha deixat d'existir Joan Pàmies, de 53 anys, domiciliat al carrer de Blasco de Garay, 84 que, com informàrem ahir, fou atropellat a primera hora de la tarda, al carrer de Manuel Azaña.

El cadàver ha estat traslladat al dipòsit judicial del Cementiri nou, ou el metge forense senyor Cadafalch li ha practicat l'autòpsia.

L'autor involuntari del fet, Amadeu Martí i Folch, de 23 anys, domiciliat al carrer de Marconi, 71, després d'haver prestat declaració davant l'autoritat, ha ingressat a la presó local, en caràcter de detingut.


No hay comentarios: