domingo, 25 de marzo de 2018

El Dia, edició dimars 13 de novembre de 1.934, pàg. 2


PARTIDA DE LES FORCES D’INFANTERIA.

Cap al tard d'ahir, varen partir de la nostra ciutat vers Barcelona, d'on procedien, els soldats d'infanteria que formaven el restant de la columna de forces de l'exèrcit, manada pel comandant senyor Josep López-Amor, destacats a la nostra ciutat amb motiu de la. darrera vaga general.

Les dites forces pertanyen al regiment d'infanteria número 10.

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA A LA MUTUA D'ASSEGURANCES.

La Junta directiva de la Mútua d'Assegurances de Terrassa, ha acordat convocar per al vinent dia 16, a dos quarts de tres de la tarda, una assemblea general extraordinària de tots els associats, per a tractar del següent ordre del dia:

Modificació dels articles 22, 24, 28 i 42 dels Estatuts, i en tal cas, tots els afectats per aquesta reforma.

En cas de no haver-hi suficient nombre d'assistents a la primera assemblea, amb el mateix ordre del dia, es reunirà de segona convocatòria a les tres de la tarda.

FURT D'UNA BICICLETA.

Aquest matí s'ha presentat a la Comandància Municipal, Ferran Pèrez i Cazorla, de 19 anys, domiciliat al carrer de Galvany, 134, qui ha formulat denúncia d’haver-li estat robada una bicicleta a la tarda d'ahir, al carrer de la Unió, davant la llauneria d'En Pere Père.

El denunciant que, és operari de l'al·ludida casa, en arribar de complir un encàrrec, deixà la màquina al carrer, i als pocs moments comprovà que li havia desaparegut.

RECONEIXEMENT DEFINITIT.

Demà passat, a l'Hospital militar de Barcelona, tindrà lloc el reconeixement definitiu dels minyons subjectes a observació com a pressumptes inútils per al servei militar.


No hay comentarios: