miércoles, 21 de marzo de 2018

El Dia, edició dissabte 3 de novembre de 1.934, pàg. 2


CONTINUEN LES RECERQUES DE LES FORCES MILITARS EN ELS POBLES DEL PARTIT JUDICIAL.

Ahir a la tarda, s'efectuaren noves diligències en els pobles del partit judicial, per part de les forces de la benemèrita i d'assalt

Es practicaren nombrosos registres domiciliaris, alguns d'ells, sembla que amb resultat positiu. Així mateix es varen efectuar noves détencions preventives, les quals prestaren declaració davant l'autoritat militar.

A la nostra ciutat, segueixen els treballs de consuetud. Interrogatori dels detinguts eventuals i activació del sumari. També es practica algun nou registre a casa d'elements extremistes.

DETINGUT POSAT A DISPOSICIÓ DEL JUTJAT.

Aquest matí, la Comandància Municipal ha posat a disposició del Jutjat de Primera Instància, Jaume Mangot de la Chica, de 25 anys, amb domicili al carrer del Nord, 70, el qual a les quatre d'ahir a la tarda fou sorprès mentre furtava galetes d'un quiosc de venda del Mercat de la Independència, propietat de Francesc Oriol i Colobràn.

DETENCIÓ DEL SUPOSAT AUTOR D'UN ROBATORI.

La guàrdia municipal ahir a la tarda efectuà la detenció d'un pressumpte autor d'un robatori comès a la fàbrica d'aquesta ciutat, coneguda per Cal Niquet, el passat dia 31 d'octubre.

El detingut, per aconseguir el seu propòsit violentà els calaixos de l'escriptori i s'emportà 18'50 pessetes, que trobà en un d'ells.

NENA QUE RESULTA AMB CREMADES.

La nena de 6 anys, Josepa Vidal, habitant al carrer de Menèndez Pelayo, 87, ahir a la tarda fou curada al Dispensari Mèdic de cremades de segon grau a la cama esquerra, que es produí en el seu domicili.

Una volta assistida, la pacient passà a casa seva.


No hay comentarios: