domingo, 4 de marzo de 2018

El Dia, edició dijous 18 d’octubre de 1.934, pàg. 2


FERIT DONAT D'ALTA I TRASLLAT D'ALTRES TRES FERITS.

Aquest matí amb motiu d'haver sofert una notable millora dintre llur estat, han passat al departament d'infermeria de la presò d'aquesta ciutat des de l'Hospital on estaven allitats, Pere Sagrado, Antoni Marin i Bamon Russinyol, detinguts i ferits en el passat moviment sediciós. En el nou departament tindrà cura dels ferits, el metge forense senyor Cadafalch.

També ha sortit de l'Hospital donat a'alta, Josep Llorach i Domènech, qui resultà ferit en l’intent de manifestació que efectuaren els elements de l'Aliança Obrera.

SUBSCRIPCIÓ PER A LES VICTIMES DELS DARRERS SUCCESSOS.

L'Associació de Propietaris Agrícoles del partit de Terrassa, ha acordat obrir una subscripció entre els seus associats i altres persones que vulguin contribuir-hi, per a engruixir la recapta que es fa a Barcelona a favor de les víctimes dels darrers successos.

Es reben els donatius a la Secretaria de l'Associació, carrer del Passeig, número 7, tots els dies laborables, de 6 a 7 de la tarda.

BARALLES SEGUIDES DE DETENCIÓ.

Ahir a la tarda, davant la casa número 5 de la carretera de Rellinars, Isaies Domínguez i Fernández, de 19 anys, sense domicili, esmolet d'ofici, i Francesc Guiu i Talcó, de 33 anys, casat, habitant al carrer Ample, 103, sostingueren una violenta discussió que degenerà en lluita, per un fútil motiu.

El primer, volent-se imposar per damunt de tota raó, donà una forta bastonada al cap del seu antagonista, que quedà ferit. Conduït acte seguit al Dispensari Mèdic, fou assistit pel doctor de torn, d'una fonda ferida a la regió occipital, qualificada de pronòstic reservat.

Una volta practicada la primera cura, el ferit passà al seu domicili.

Es denuncià el fet a la Comandància Municipal. Poc després, la guàrdia municipal practicà la detenció de l'agressor, que ha ingressat als calabossos.

La denúncia ha passat al Jutjat de Primera Instància.


No hay comentarios: