miércoles, 1 de noviembre de 2017

El Dia, edició divendres 4 de maig de 1.934, pàg. 2

INDIVIDUS QUE REPARTIEN FULLS SUBVERSIUS.

Anit uns individus es dedicaven a repartir fulls subversius pels carrers de la ciutat.

En observar la presència d'alguns agents de l'autoritat, els esmentats subjectes abandonaren els fulls que repartien i es feren escàpols immediatament.

ES SORPRES UN LLADREGOT, PERO ACONSEGUEIX ESCAPAR-SE.

Aproximadaiment a les 11 d'aquest matí, uns dependents de la fàbrica del senyor M. Marcet i Poal, del carrer de la Riba, han sorprès un bordegàs que s’havia introduït furtivament en el local on es canvien la roba els treballadors de la casa i es dedicava a escorcollar les butxaques de les peces de vestir que hi havia col·locades en el penjarrobes.

En adonar-se de la presència de l'intrús, hom ha intentat cercar el lloc per a detenirlo, però el lladregot ha tingut temps suficient per a escapolir-se, el qual ha aconseguit trencant un vidre d'un finestral i fugint pel teulat de la fàbrica.

El fet ha estat denunciat a la policía que els ha exigit que li lliuressin els diners que portaven al damunt.

Es veu que els firaires no s'han intimidat per les amenaces del subjecte i s'han llençat damunt d'aquest per a detenir-lo, sostenint uns instants de lluita i aconseguint aquell individu fer-se escàpol i desaparèixer Passeig amunt.

De resultes de la breu baralla sostinguda, un dels tiraires, Antoni Martinez, de 28 anys, solter, veí de Barcelona i domiciliat al carrer de Salvà, 94, segon, primera, d'aquella capital hagué d'ésser assistit al Centre Mèdic de nombroses erosions a les mans, de caràcter lleu.
Hom diu si l'autor del frustrat atracament, donava senyals evidents de trobar-se embriac.


No hay comentarios: