martes, 18 de septiembre de 2018

El Dia, Edició dijous 25 d’abril de 1.935, pàg. 2


DE L'ATRACAMENT A L'ANONIMA.

Segons els informes que hem adquirit, ahir a la tarda el Jutjat de Primera Instància d'aquesta ciutat va decretar la llibertat del xofer Pere Esteva i Ricart i l'empleat d'oficines Jaume Roset, que com és sabut es troben detinguts a Barcelona ran de l'atracament de que foren víctima quan es dirigien amb el setmanal al despatx de la casa "S. A. Pentinatge i Filatura de Llana", del carrer de Gal·lileu.

A desgrat d'això, els al·ludits empleats continuen retinguts, a disposició, ara, de la policia governativa.

A primera hora d'aquest matí, el Gremi de Xofers d'aquesta ciutat ha cursat a l'Excm. Governador interí de Catalunya, senyor Pic i Pon, el següent telegrama:

"El Gremio chófers Tarrasa acordó dirigir a V. E. ruego respetuoso, libertad consocio Pedro Esteva y Ricart, detenido día 20, victima atraco automòbil "S. A. Peinaje a Hilatura de Lana", por presunta complicidad que ni remotamente creemos, por tratarse compañero honradísimo y todo bondad.

El Presidente, Jaime Gorina".

NENA LESIONADA.

Fou assistida al Dispensari Mèdic d’una ferida contusa a la cuixa esquerra, que es produí en caure a la via pública ahir a la tarda, la nena de 10 anys. Rosa Samper, domiciliada al carrer de Newton, 59. Després de curada, fou conduïda a casa seva.

DONA ATROPELLADA PER UNA BICICLETA.

El jove de 19 anys, Delfí Silvestre, amb domicili al carrer de Manyé i Flaquer 2, bis, ahir, quan descendia pel carrer de Topete muntat en una bicicleta de la seva propietat, va atropellar a Maria Armengol i Brustenga, de 42 anys, casada, domicilida al carrer de Sant Cristòfol, 28, produïnt-li algunes lesions de poca consideració.

S'ha cursat denúncia de l'atro-pell al Jutjat Municipal.

CAIGUDA.

Cap el tard d'ahir, davant del seu domicili, Miquel Servet, 24, tingué la desgràcia de relliscar i caure a terra produint-se una ferida contusa al front de grossa extensió, Enric Moya de 8 anys.

El metge de torn al Dispensari li prestà assistència facultativa.

No hay comentarios: