sábado, 15 de septiembre de 2018

El Dia, Edició dimecres 24 d’abril de 1.935, pàg. 2


DE L’ATRACAMENT A L’ANONIMA

A primera hora d’aquest matí el Jutjat de Primera Instància de Terrassa ha rebut less diligències instruïdes pel Jutjat de guardia de la capital, relacionades amb l’atracament que el darrer divendres foren víctimes dos empleats de la S. A. Pentinatge i Filatura de Llana de la nostra ciutat, el sumari del qual instrueix el jutjat esmentat primerament.

Aquestes diligències se'ns diu que no aporten la més lleu claror al sumari.

Els treballs que la policia de la capital efectua per a trobar la pista dels atracadors continuen amb tota activitat, però fins a l'actualitat, sembla que no han donat un resultat positiu.

Sembla que la policia creu que els autors de l'audiciós atracament han de trobar-se a Barcelona, basant-se en les precaucions adoptades des de bon principi

La dirección de la S.A. de Pentinatge, ens informa que la detenció del xofer Pere Esteva i l’empleat Laume Rosset, obeeix a una decissió governativa per aclarir alguns extrems, però de cap manera a sospites de la policia respecte als detinguts, ambdós d'absoluta confiança de la casa on presten llurs serveis de temps ha.

LA CONFERENCIA D'AQUESTA SETMANA AL CENTRE EXCURSIONISTA.

Continuant el cicle de conferències i sessions d'aquest curs del Centre Excursionista, divendres vinent dissertarà en aquesta entitat el membre del Consell Directiu, senyor Baltasar Ragón, qui desenvoluparà el tema "Els carrers de Terrassa".

Aquesta conferència del nostre compatrici tindrà caire retrospectiu i serà il·lustrada amb projeccions.

CAIGUDES.

A dos quarts de quatre de la tarda d'ahir, mentre corria per defugir la pluja, donà una relliscada, caient a terra, Joaquim Casas, de 53 anys, casat, domiciliat al Passatge de la Granvia, 20. El metge de guàrdia al Dispensari Mèdic l'assistí d'una ferida contusa a la regió temporal dreta.

Maria Sánchez, de 30 anys, casada, habitant al carrer Antoni Pius, 132, primer pis, ahir a la tarda en baixar l'escala del seu domicili tingué la desgracia de caure, produïnt-se una contusió amb equimosi a l’anca Esquerra i varies contusions a vàries parts del cos de les quals fou curada al Centre Mèdic.

També per haver caigut d'una paret d'un tancat proper a l'Escola Industrial, on imprudentment s'havia enfilat, ahir a les nou de la nit hagué d’ésser assistit al Dispensari el jove de 16 anys, Antoni Morera, amb domicili al carrer de Gal·lileu, 164. Sofria una ferida contusa al nas, erosions a la cara i commoció cerebral.

Després de practicada la primera cura, l'accidentat passà al seu domicili.

No hay comentarios: