martes, 11 de septiembre de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 17 d’abril de 1.935, pàg. 18


El membre de la Comissió de l’Ajuntament, senyor Pere Matalonga, va lliurar una lletra al tinent de la guàrdia civil, senyor Miquel Morales, presentant la dimissió del càrrec, per no haver estat concedit el permís, prèviament sol·licitat, per a celebrar la processó del Dijous Sant. El senyor Morales ha acceptat seguidament la dimissió, la qual fou tramesa tot seguit al governador general, perquè dictamini.

«El catalanisme a Terrassa», es titula un nou llibre que s’imprimeix als tallers gràfics Morral, i que serà un nou producte de la inquietud recercadora del senyor Baltasar Ragón

Es tracta d’un volum on són recopilats detingudament documents i dades per a un resum històric del moviment catalanista a Terrassa, durant el darrer mig segle.

Aquest nou llibre de Ragón, es publicarà molt aviat.

Les obreres cosidores i esborradores de la casa Pont, Aurell i Armengol, costejaren el dinar i berenar de l’Hospital Casa de Caritat de Terrassa.

Seguint el tradicional costum, la Schola Cantorum farà una excursió el proper dilluns de Pasqua. Enguany el lloc a visitar serà Santes Creus i Poblet, fent el següent itinerari: Igualada, Santes Creus, Poblet, Valls, Vendrell i Terrassa.

Al quilòmetre 25 de la Carretera de Rubí, toparen el cotxe número 22931, propietat de Pere Grau i Copons, resident a Les Fonts, i l’autocar 43103 B, pertanyent a l’Esportiva Sabadellenca.

Sortosament no s’hagué de lamentar cap desgràcia personal.

El cotxe del senyor Grau va resultar amb desperfectes d’alguna consideració.

No hay comentarios: