lunes, 10 de septiembre de 2018

El Dia, Edició dimecres 17 d’abril de 1.935, pàg. 2


EL DILLUNS DE PASQUA ES MATARA BESTIAR A L'ESCORXADOR PUBLIC

Segons ens ha manifestat el vocal gestor, senyor; Homs, ahir a la nit, en una de les dependències de Ca la Ciutat, es reuniren una comissió de carnicers de la ciutat per a tractar sobre si s'havia de sacrificar o no bestiar; el dilluns de Pasqua, ja que s'havien fet treballs perquè no es treballés aquest dia a l'Escorxador.

Després de discutir-ho llargament es va prendre l'acord que es fes el mateix que els anys anteriors, o sigui que avui i demà no es treballés a l'Escorxador, però si el dilluns de Pasqua.

CRIDA A UN CIUTADÀ.

Es prega que passi pel Negociat Registre de la Casa Consistorial, Josep Torredemer i Gual, per tal d'assabentar-Io d'un assumpte que l'interessa.

DETENCIÓ D'UN JOVE PER ROBATORI.

Les diligències que la Comandància Municipal efectuava per al descobriment de l'autor d'un robatori, ahir a la tarda, varen donar per resultat la detenció d'Antoni Pérez i Izquierdo, de 17 anys, habitant al carrer Major de Sant Pere, 52, primer pis, qué, segons sembla, és l'autor de la sostracció d'una màquina calculadora i una ploma estilogràfica de la fàbrica Jover Companyia, del carrer de Baldrich.

El Pérez ha ingressat a la presó local a disposició del Jutjat de Primera Instància que està encarregat d'obrir el corresponent sumari.

PROPERA VISITA ORGANITZADA PER L’A. E. M. A. U. T.

Avui, dimecres, de nou a deu de la vetlla, serà oberta la inscripció por a assistir a la visita que per al vinent dia 28 del corrent, té organitzada l'Associació d'Alumnes i Ex-alumnes de l'Escola Municipal d’Arts i Oficis a la fàbrica que la Manufactura Tèxtil S. A, d'aquesla ciutat té instal·lada a Olesa de Montserrat.

Aquesta visita anirà precedida d'una important conferència a carrec d'un expert químic de la nostra ciutat i serà complementada per altra visita que s'efectuarà a les coves del Salitre de Montserrat (Collbató).

El viatge es farà amb autocar i la inscripció quedarà clausurada bon punt les places del mateix quedin cobertes.

No hay comentarios: