domingo, 9 de septiembre de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 13 d’abril de 1.935, pàg. 10


Amb motiu de commemorar el IV aniversari de la proclamació de la República, l’Ajuntament ha organitzat diversos festeigs, entre ells dues audicions de sardanes amb la col·laboració del Foment de la Sardana local.

Avui, a la tarda, tindrà lloc a Amics de l’Art el Concert de danses a càrrec del ponderat dansarí Joan Magrinyà, amb la col·laboració de Màrius Montserrat, pianista acompanyant, i de la gentil concertista de piano Hermínia Gas.

«Joventut Catalanista» ha organitzat per aquesta tarda una sessió d’art a càrrec de la gentil violoncel·lista Maria Teresa Muntades, acompanyada al piano pel mestre J. Gibert Camins i del jove tenor Joan Calvo, acompanyat al piano per Romà Alia, compatrici nostre.

Juntament amb el tinent coronel senyor Sànchez Plaza i el seu secretari senyor Modest Palacios, arribà el militar senyor Pere Pimantell, ajudant del general de la Quarta Divisió.

Poc després de llur arribada, acompanyats del secretari particular de l’alcalde, senyor Alfons Ribes, es dirigiren a visitar la fàbrica Aymerich i Amat i la del senyor Pere Geis Bosc.

No hay comentarios: