miércoles, 12 de septiembre de 2018

El Dia, Edició dissabte 20 d’abril de 1.935, pàg. 2


LES CARAMELLES ORGANITZADES PER UN GRUP DE SOCIS DE LA JOVENTUT CATALANISTA.

Avui, aquest vespre, ales 10, al local de l'Associació Catalanista tindrà lloc una audició de cançons a càrrec de les caramelles organitzades per un grup de socis de la Joventut, sota la direcció del consoci En Roman Alia. Hi són convidats tots els socis de l'Associació i seccions.

CARAMELLES.

Avui a la nit, com ja anunciàrem, la secció coral Joventut Terrassenca donarà uns concerts interpretant un escollit repertori, als llocs següents:

A dos quarts de nou del vespre, al Raval, davanl de Ca la Ciutat; a un quart de deu, a la Plaça del Dr, Zamenhoff; a les deu a la Plaça de la República i a tres quarts d'onze a la Plaça de Clavé.

DONATIU A L'HOSPITAL.

El propietari de la dolceria "La Montserratina" ha fet obsequi a l'Hospital Casa de Caritat, de la magnífica mona de crocan — una Torre Eiffel temptadora — que aquests dies ha estat exposada a l'aparador d'aquell acreditat establiment.

La Junta de l'Hospital ens prega d'expressar la gratitud i la joia; amb què ha estat acollit l'obsequi en aquella santa casa.

LA FESTA D'HOMENATGE A LA VELLESA

Tal com s'ha anunciat, aquesta simpàtica festa tindrà lloc el dilluns de Pasqua al Teatre Alegria, a les onze en punt clel matí.

DONATIU D'UNA MONA DE PASQUA A L'ASIL BUSQUETS.

El propietari de l'acreditada confiteria "La Lyonesa", ha tingut la gentilesa de fer ofrena als asiláts de l'Asil Busquets d'una formosa mona de Pasqua que aquests darrers dies estava exposada als aparadors de la dita casa.

El benèfic establiment agraeix el donatiu del senyor Montserrat.

FEU-VOS PROPIETARIS

De solars a la ciutat-jardí de Terrassa que s'està construint. Aquests terrenys augmentaran aviat tres o quatre vegades de preu. Ara és l’hora de comprar-los.

Punt saludable i una vista panoràmica esplèndida, a 15 minuts del tramvia elèctric. Es venen al comptat i a terminis des de cinc duros al mes.

Informes: Ferreteria Paloma, Església, 10, o Torrella, 14 i casa Galí, en els mateixos terrenys.

No hay comentarios: