sábado, 29 de septiembre de 2018

El Dia, Edició dissabte 4 de maig de 1.935, pàg. 2


LA FIRA

Una vegada més, el temps s'entesta a posar la cara agra als bons firaires que ja han instal·lat llurs parades al Passeig per a la tradicional fira de primavera, que ha quedat un xic galdosa després de la pluja persistent d'avui.

Demà, Déu hi dirà.

PLETS DE FAMILIA.

El metge de guàrdia al Dispensari, ahir a la tarda, prestà assistència facultativa al jove de 21 anys, Francesc Martínez, casat, habitant al carrer de Concili Egarenc, 61, el qual presentava erosions a la cara que li produí la seva esposa en una baralla que sostingueren per qüestions familiars.

ELS INFANTS ENTREMALIATS. 

D'una ferida contusa al nas que li produí un seu company amb un cop de pedra, ahir a la tarda, fou assistit al Dispensari Mèdic, el nen de 9 anys, Francesc Salom, domiciliat a la Carretera de Martorell, 136.

Després d'assistit, passà a casa seva.

PRÒXIMA VISTA DUNA CAUSA.

Per al dia 14 del mes entrant, ha estat assenyalada la celebració a l'Audiència de Barcelona, del judici contra Salvador Cazorla, veí d'aquesta ciutat, i autor convicte i confés del degollament, d’un tendre infant al carrer Ample, fet ocorregut l'any 1932 i que pel repugnant de les seves caracteristiques, indignà fortament l’opinió pública.

No hay comentarios: