jueves, 27 de septiembre de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 1 de maig de 1.935, pàg. 18


Pel que es veu, la policia barcelonina segueix amb la seva opinió respecte al xofer i l’empleat d’oficines de la S.A. de Pentinatge i Filatura de Llana, víctimes del darrer atracament a Terrassa.

A desgrat de l’ordre d’alliberament decretada pel Jutjat, ambdós continuen detinguts governativament, i dissabte foren traslladats a la presó de la nostra ciutat.

Com ja vàrem dir, després de llarga i penosíssima dolença, ha lliurat la seva ànima a Déu la virtuosa i exemplar dama, Montserrat Escudé i Galí, esposa del nostre dilecte amic l’advocat Francesc Salas.

L’enterrament va constituir una gran manifestació de dol. Es pot dir que al seguici hi havia representacions de la totalitat dels estaments de la ciutat. També hi assistiren destacades personalitats del catalanisme a Terrassa, i diverses de Barcelona.

Reposi en la pau del Senyor Na Montserrat Escudé i Galí, i rebi novament l’afligit espòs de la finada, el nostre caríssim company Francesc Salas, el testimoni cordial de la nostra condolença que fem extensiu als familiars tots de la dissortada dama.

No hay comentarios: