viernes, 28 de septiembre de 2018

El Dia, Edició divendres 3 de maig de 1.935, pàg. 2


LA FIRA D'ENGUANY.

EI Passeig de García Hernàndez, en bona part, es troba ja ocupat per les parades dels firaires que acudeixen a la fira d'estiu de la nostra ciutat, que comença demà passat.

Les atraccions hi són nombroses. Les parades de tir, cavallets, barques, putxinel·lis etc. etc. s'han instal·lat als llocs de cada any. A més, enguany hi ha l'atracció titulada "La Gran Nória" que, en la darrera fira celebrada, no va acudir-hi.

Les barraques dedicades a la venda de joguines, hi són també instal·lades profusament.

ALLIBERAMENT.

Carles Montes i Villalba, de 22 anys, natural i domiciliat a Manresa, aquest matí ha estat posat en llibertat de la presó local, on es trobava detingut feia dies, acusat de repartir fulls clandestins a Manresa, segons sumari que se li segueix.

La llibertat ha estat dictada pel jutge instructor.

ACORDS ADOPTATS PER L'ASSOCIACIO D'EMPLEATS I OBRERS MUNICIPALS.

En l'Assemblea general extraordinària celebrada per lAssociació d'Empleats i Obrers de l'Ajuntament de Terrassa i el seu Districte, es prengueren els següents acords:

Primer. —Ingressar en bloc a l'entitat "Mèdica Egara", pels casos d'intervencions quirúrgiques i mèdiques, que en full apart es donarà a conèixer a tols els associats.

Segon. —Autoritzar la Presidència per a la signatura de la corresponent pòlissa d'ingrés a la "Mèdica Egara".

Tercer. —Concedir tot el vinent mes de maig, per a l'ingrés voluntari de companys no socis, i els que essent-ho hagin estat baixa, per tal d'obtenir els beneficis que reporta el primer acord.

Quart. —Establir amb caràcter obligatori i reglamentar la quota extraordinària posada en vigència per tal d'ofrenar als hereus o vídues de companys-socis en ocórrer la defunció, la suma de MIL PESSETES.

Per tal de percatar-se de la importància que té l'acord final, l'entitat fa remarcar que sense causar als beneficiaris el més petit treball, ni obligar-los a realitzar tràmits de cap mena, ha satisfet des de la creació voluntària de la quota fins avui, les següents indemnitzacions:

Sra. Vídua del Dr. En Josep Benet i Salas, 1.000 ptes.

Sra. Vídua del Dr. En Salvador Calsina i Boguñà, 1.000 ptes.

Sra. Vídua d’En Fidel Ruf i Noves, (Gda. Municipal), 1.000 ptes.

Sra. Vídua de N'Antoni Domènech Batista (Rda. Arbitris), 1.000 ptes.

Sra. Vídua d'En Francesc Lucas i Ortiz (Rda. Arbitris). 1.000 ptes.

Sra. Vídua del Dr. N’Enric Farrando i Sediey, 1.000 ptes.

No hay comentarios: