lunes, 10 de septiembre de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 5 de maig de 1.935, pàg. 22


La reunió celebrada a l’Ajuntament per tal de nomenar Alcalde i els components de la Comissió de Govern municipal, donà el següent resultat; Josep Homs (radical), Alcalde, i de la Comissió, els senyors Cadafalch i Armengol (cedistes); Vellsolá i Domènech (radicals).

Les votacions per aquests nomenaments s’efectuaren amb el vot en blanc dels quatre regidors de Lliga Catalana.

A la Carretera de Matadepera, a l’encreuament amb el camí que condueix als forns de calç i prop de la casa de camp de Can Roure, succeí un sensible accident.

El ciclista terrassenc Francesc Pi, de 18 anys, topà contra una tartana, i esverà el cavall. Al mateix moment, un automòbil conduit pel seu propietari, senyor Eduard Batlle, de Sabadell, acompanyat de la seva muller i el seu fill, topà amb la tartana i anà a estrellar-se contra un arbre.

Dos dels ocupants de l’automòbil sofriren ferides lleus. La senyora resultà il·lesa.

Seguidament, l’ambulància de la Creu Roja, avisada del fet, es personà al lloc de l’accident, i traslladà els ferits al Dispensari Mèdic.

El ciclista fou curat de diverses ferides i commoció cerebral.

Després de la primera cura, tots els ferits passaren a llurs respectius domicilis.

El Jutjat Municipal ha estat assabentat de l’accident.

Per fi, convençuda de llur innocència la policia governativa de la capital, a disposició de la qual estaven des que el Jutjat d’Instrucció de la nostra ciutat dictà llur alliberament, foren posats en llibertat els empleats de la «S.A. Pentinatge i Filatura de Llana», Jaume Roset i Pere Esteva, els quals, com es recordarà, foren víctimes de l’audaç atracament comés el dia 19 del passat mes d’abril.

La Junta de la Germandat de Sant Isidre, d’aquesta ciutat, enllesteix activament un escaient programa de festes a honor del seu Sant Patró.

Ultra els actes ja tradicionals, Ofici solemne i sardanes, comptant amb l’èxit que tingué l’any passat, és gairebé segur que serà inclòs en el programa un àpat de germanor.

En el Concurs d’Aquarel·listes «amateurs» organitzat pel Círcol Artístic de Barcelona, ha estat afavorit, amb el segon premi el nostre compatrici senyor Antoni Sicart, banquer de Sant Feliu del Llobregat.

La nostra més cordial enhorabona.

No hay comentarios: